hazard Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Sa NordVPN-om, bilo koji srpski / bosanski / slovenački server na koji sam se nakačio radi SBB EON bez problema. Danke. Koliko košta taj NordVPN?
ducca Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 1 hour ago, renne said: Odleteo OBN iz SBB ponude Greota
Marvin (Paranoid Android) Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 7 minutes ago, hazard said: Danke. Koliko košta taj NordVPN? $2.99 mesečno na tri godine ugovor, sića. Koristim ga od januara, bez ikakvih problema. Nekad naletiš na spori server, ali ima kretenski broj servera u svim državama, samo promeniš. Pre sam bio na PIA, ali oni nisu imali servere nigde blizu Balkana, i NordVPN je sasvim okej. Ako hoćeš nešto fensije, ExpressVPN.
jorma shparga Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 vezano za eon pakete- kakva su iskustva sa eon aplikacijom na smart tvu? imam problem sa kablovima pa me zanima na sta lici ovakva verzija i koliko stuca...
renne Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 pričam za LG, tri verzije, od 2014 do ovog najnovijeg App radi sjajno, protok odličan, slika odlična, nema trzanja, nema seckanja
werbatim Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 (edited) On 1.6.2019. at 11:37, hazard said: Je li neko koristio EON aplikaciju iz inostranstva, radi li, šta može da se gleda? Koliko vidim mogu neki domaći i regionalni kanali i to je sve. Da li je neko probao sa nekim VPNom, i kojim, pa da može da gleda sve? Sa IPVanish radi sve. Sa nečim drugim nisam probao. edit: Sad vidim da je već odgovoreno, kasnim... Edited June 2, 2019 by werbatim
DrIlic Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 On 1.6.2019. at 16:06, maharaja said: baš SK radi bez VPN, i N1, Nova i još par. Ostalo menjaš VPN, Slovenija ili Srbija, pa radi sve edit: ja cepam IPVanish godinama, uvek imaju srpske servere plus radi na svim platformama. Android box, vpn i EON. edit 2: moguće da SK i tako ti rade bez VPN preko bare, a ne u Evropi. Koliko placas VPN?
Spirit Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 On 1.6.2019. at 20:41, jorma shparga said: vezano za eon pakete- kakva su iskustva sa eon aplikacijom na smart tvu? imam problem sa kablovima pa me zanima na sta lici ovakva verzija i koliko stuca... OK šljaka i na Samsungu, povremeno ali retko ima blackout ali se posle nekoliko sekundi program vrati i nastavi strim. Sporije se menjaju kanali (recimo 3-5 sekundi) i ume da zabaguje ako hoćeš nešto da pogledaš unazad. Ali generalno 4 zvezdice
nenad Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 masinerija je u punom zamahu, u informeru tekst koji se poziva na analizu necega sto se zove Antidot, ceo tekst je spektakl, ali naslov je bogovski. izgleda da su bas u frci oko kopernikusa i gudvila koje je nastao tom transakcijom. ANTIDOT: Sumnjiva transakcija na regionalnom tržištu: DRAGAN ŠOLAK NOVCEM "BC PARTNERS" PLAĆA 220 MILIONA EVRA ZA FIRMU PRED BANKROTOM!?
mlatko Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Jel moze 2 androida da se prikljuce na isti EON nalog? Telefon imam vec a ne mogu android box da prikljucim. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Trebalo bi da može 5 uredjaja/i ili browsera.3 istovremeno ako sam razumeo, negde se pise da moze smartTv, android i apple pa posumnjah samo po jedan. Ne da mi da aitiviram preko moj Sbb aplikacije. Mozda jer imam par meseci zaduzenja.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
SDSG Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 A zasto vise oni erotski kanali nisu pod sifrom, tj zasto ne trazi vise pin?I jel to sad opet neka akcija pa su i oni otkljucani i kako ih staviti pod sifru ili eliminisati?Klinac uzme daljinski i vrti programe
Recommended Posts