Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Sa NordVPN-om, bilo koji srpski / bosanski / slovenački server na koji sam se nakačio radi SBB EON bez problema.

Danke. Koliko košta taj NordVPN?

Posted
1 hour ago, renne said:

Odleteo OBN iz SBB ponude

Greota

Posted
7 minutes ago, hazard said:

Danke. Koliko košta taj NordVPN?

$2.99 mesečno na tri godine ugovor, sića.

Koristim ga od januara, bez ikakvih problema. Nekad naletiš na spori server, ali ima kretenski broj servera u svim državama, samo promeniš. Pre sam bio na PIA, ali oni nisu imali servere nigde blizu Balkana, i NordVPN je sasvim okej. Ako hoćeš nešto fensije, ExpressVPN.

Posted

U Evropi ne radi sigurno. Već sam ti to pisao

Posted

Stigo EONara...ušao i hbo u ugovor,rutinski:fantom:

Posted

vezano za eon pakete- kakva su iskustva sa eon aplikacijom na smart tvu?

imam problem sa kablovima pa me zanima na sta lici ovakva verzija i koliko stuca...

Posted

pričam za LG, tri verzije, od 2014 do ovog najnovijeg

App radi sjajno, protok odličan, slika odlična, nema trzanja, nema seckanja

Posted (edited)
On 1.6.2019. at 11:37, hazard said:

Je li neko koristio EON aplikaciju iz inostranstva, radi li, šta može da se gleda? Koliko vidim mogu neki domaći i regionalni kanali i to je sve.

Da li je neko probao sa nekim VPNom, i kojim, pa da može da gleda sve?

Sa IPVanish radi sve. Sa nečim drugim nisam probao.

edit: Sad vidim da je već odgovoreno, kasnim...

Edited by werbatim
Posted
On 1.6.2019. at 16:06, maharaja said:

baš SK radi bez VPN, i N1, Nova i još par. Ostalo menjaš VPN, Slovenija ili Srbija, pa radi sve

edit: ja cepam IPVanish godinama, uvek imaju srpske servere plus radi na svim platformama. Android box, vpn i EON.

edit 2: moguće da SK i tako ti rade bez VPN preko bare, a ne u Evropi.

Koliko placas VPN?

Posted
On 1.6.2019. at 20:41, jorma shparga said:

vezano za eon pakete- kakva su iskustva sa eon aplikacijom na smart tvu?

imam problem sa kablovima pa me zanima na sta lici ovakva verzija i koliko stuca...

OK šljaka i na Samsungu, povremeno  ali retko ima blackout ali se posle nekoliko sekundi program vrati i nastavi strim. Sporije se menjaju kanali (recimo 3-5 sekundi) i ume da zabaguje ako hoćeš nešto da pogledaš unazad. Ali generalno 4 zvezdice

Posted

masinerija je u punom zamahu, u informeru tekst koji se poziva na analizu necega sto se zove Antidot, ceo tekst je spektakl, ali naslov je bogovski. izgleda da su bas u frci oko kopernikusa i gudvila koje je nastao tom transakcijom. 

ANTIDOT: Sumnjiva transakcija na regionalnom tržištu: DRAGAN ŠOLAK NOVCEM "BC PARTNERS" PLAĆA 220 MILIONA EVRA ZA FIRMU PRED BANKROTOM!?

Posted

Jel moze 2 androida da se prikljuce na isti EON nalog? Telefon imam vec a ne mogu android box da prikljucim.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Trebalo bi da može 5 uredjaja/i ili browsera.

Posted
Trebalo bi da može 5 uredjaja/i ili browsera.
3 istovremeno ako sam razumeo, negde se pise da moze smartTv, android i apple pa posumnjah samo po jedan. Ne da mi da aitiviram preko moj Sbb aplikacije. Mozda jer imam par meseci zaduzenja.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

A zasto vise oni erotski kanali nisu pod sifrom, tj zasto ne trazi vise pin?I jel to sad opet neka akcija pa su i oni otkljucani i kako ih staviti pod sifru ili eliminisati?Klinac uzme daljinski i vrti programe :frust: