May 29, 20195 yr 2 minutes ago, radisa said: Ma neće da daju ako ne pitaš... A najozbiljnije ako pitaš da ti daju gratis HBO oni daju?...Jebiga meni to zvuči nerealno.
May 29, 20195 yr Just now, ronin said: A najozbiljnije ako pitaš da ti daju gratis HBO oni daju?...Jebiga meni to zvuči nerealno. Ma rat je, čoveče, daju svašta... Kolegnica je u MTS-u sa 3 meseca za dinar ispregovarala 8 meseci za dinar i dodatni paket...
May 29, 20195 yr dakle trzishte je bukvalno slobodno i neka pobedi najbolji a mi o tome nismo obaveshteni? na vektoru i dalje hbo otvoren izvan svog paketa. znachi chekam da ga zatvore i pretim da idem u sbb, sa ciljem da ostanem kod vektora bez ugovora i sa fri hboom
May 29, 20195 yr 21 minutes ago, radisa said: Ma neće da daju ako ne pitaš... meni su dali gratis HBO i Pink paket, a ništa ih nisam pitao jesenas u oktobru oni iz SBB mene zvali i ponudili mi da pređem na neki drugi paket i dali mi ovo za dž Edited May 29, 20195 yr by omiljeni
May 29, 20195 yr 5 minutes ago, ronin said: ...A jebem mu sve...Zar nije to onda premium paket koji košta 5.000 rsd? ne, paket se zove Digitalni Trio Gold. koliko sam skontao sada više ne postoje ti stario duo/trio/silver/gold paketi, a plaćam godinu dana oko 3000 din, pa onda u drugoj godini oko 3500 din jedino što mi pada na pamet je da su mi to dali jer su me pre toga zvali 50 puta i svaki put u sam ih otkačio odmah u startu. Moguće da sam tako dobio neki leverage, nemam pojma.
May 31, 20195 yr Ama ljudi i kod njih i recimo u Telenoru je sve to dosta "opciono". Ja sam imao ortaka koji je radio "na pultu" i istice mi UO i ja ga nazovem da pitam jel moze nesto da mi isposluje: On odgovara : Jbga blokirali su nam, imali smo lepe mogucnosti da odobravamo popuste i to , ali izgleda da su nas iz centrale provalili da se ugradjujemo i blokirali me.Pa mi dao mejl na koji da saljem upit i da pitam "da mi rese dilemu" da li da prenosim broj ili ne... Vrlo brzo su se javili sa lepom ponudom... Ovo pricam ne da bi se hvalio , nego da predocim da tu ima prostora ihaha... A da, sad jeste prilika MTS u naletu dobio direktivu da napadne SBB i ne zale para....
May 31, 20195 yr D3i imam, nisam presao na EON. najsocijalniji paket , mislim 999 rsd. Sve su pre par nedelja otkljucalji. i HD kanale i HBO i cinemax i XXX ... ako nekome treba nesto jeftino a do jaja na MTS ADSLu tesko bolje od ovoga moze, mada nisam siguran da i dalje prodaju bilo sta sto nije EON
May 31, 20195 yr Koliko sam čuo, uskoro se ukida d3i, a sadašnjim korisnicima (van SBB-ove mreže) će biti ponudjeno da predju na EON, ali ne ovaj (hibridni) box kao što mi imamo, nego samo OTT (nema DVB-C)... Edited May 31, 20195 yr by Jeremija