Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Ma neće da daju ako ne pitaš...

A najozbiljnije ako pitaš da ti daju gratis HBO oni daju?...Jebiga meni to zvuči nerealno.

Posted
Just now, ronin said:

A najozbiljnije ako pitaš da ti daju gratis HBO oni daju?...Jebiga meni to zvuči nerealno.

Ma rat je, čoveče, daju svašta...

Kolegnica je u MTS-u sa 3 meseca za dinar ispregovarala 8 meseci za dinar i dodatni paket...

Posted

E pa ne znam...Očito mi je talenat za to oko nule :sad:

Posted

dakle trzishte je bukvalno slobodno i neka pobedi najbolji a mi o tome nismo obaveshteni? :D

na vektoru i dalje hbo otvoren izvan svog paketa. znachi chekam da ga zatvore i pretim da idem u sbb, sa ciljem da ostanem kod vektora bez ugovora i sa fri hboom :hihi:

Posted (edited)
21 minutes ago, radisa said:

Ma neće da daju ako ne pitaš...

meni su dali gratis HBO i Pink paket, a ništa ih nisam pitao

jesenas u oktobru oni iz SBB mene zvali i ponudili mi da pređem na neki drugi paket i dali mi ovo za dž

Edited by omiljeni
Posted

:laugh:...A jebem mu sve...Zar nije to onda premium paket koji košta 5.000 rsd?

Posted

Dali su ti zato što nisi pitao...nego se praviš fin sa barabama...

Posted
5 minutes ago, ronin said:

:laugh:...A jebem mu sve...Zar nije to onda premium paket koji košta 5.000 rsd?

ne, paket se zove Digitalni Trio Gold.

koliko sam skontao sada više ne postoje ti stario duo/trio/silver/gold paketi, a plaćam godinu dana oko 3000 din, pa onda u drugoj godini oko 3500 din

jedino što mi pada na pamet je da su mi to dali jer su me pre toga zvali 50 puta i svaki put u sam ih otkačio odmah u startu. Moguće da sam tako dobio neki leverage, nemam pojma.

Posted

Ama ljudi i kod njih i recimo u Telenoru je sve to dosta "opciono".

Ja sam imao ortaka koji je radio "na pultu" i istice mi UO i ja ga nazovem da pitam jel moze nesto da mi isposluje:

On odgovara : Jbga blokirali su nam, imali smo lepe mogucnosti da odobravamo popuste i to , ali izgleda da su nas iz centrale provalili da se ugradjujemo i blokirali me.Pa mi dao mejl na koji da saljem upit i da pitam "da mi rese dilemu" da li da prenosim broj ili ne... ;)

Vrlo brzo su se javili sa lepom ponudom...

Ovo pricam ne da bi se hvalio , nego da predocim da tu ima prostora ihaha...

A da, sad jeste prilika MTS u naletu dobio direktivu da napadne SBB i ne zale para....

Posted

D3i imam, nisam presao na EON. najsocijalniji paket , mislim 999 rsd. Sve su pre par nedelja otkljucalji. i HD kanale i HBO i cinemax i XXX ...

ako nekome treba nesto jeftino a do jaja na MTS ADSLu tesko bolje od ovoga moze, mada nisam siguran da i dalje prodaju bilo sta sto nije EON

Posted (edited)

Koliko sam čuo, uskoro se ukida d3i, a sadašnjim korisnicima (van SBB-ove mreže) će biti ponudjeno da predju na EON, ali ne ovaj (hibridni) box kao što mi imamo, nego samo OTT (nema DVB-C)...

Edited by Jeremija
Posted

DA. u fazi ukidanja je D3i i svi prelaze na EON pa dosta većim cenama od sadašnjih

Posted

United Group kupili Tele 2 u Hr

Posted

Hoće li United group uskoro ući na tržište mobilne telefonije u Srbiji?