renne Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Zasto ?? Ja ovde imam 1Gbps/50Mbps na koaksionom kablu, izmereno 850-900+ (FTTB tehnologija, fiber do zgrade, unutar zgrade samo koaks) Izvlače običan kabl, nema optike do zgrade
djeneralche Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 (edited) 2 hours ago, Strucnjak said: Da li mogu kao korisnik Radijus vektora da otkazem ugovor novom provajderu Supernovi i predjem u SBB? Ugovor sam produzio negde u avgustu prosle godine, al posto je izbor provajdera postao politicko pitanje radije bih da novce dajem Solaku nego burazerima. Ima tehnickih uslova, sbb je razvuko optiku u ulazu. Zakon kaze da mozes. Edit Isto vazi i za sbb, svako moze da raskine ugovor, jedino sto mogu da naplate je razlika koju si kao korisnik ostvario potpisivanjem ugovora, npr 6 meseci za dzabe, tih 6 meseci jedino mogu da naplate i to je sve. Ovo vazi i za mobilne telefone i sl. Edited April 1, 2019 by djeneralche
gospa buba Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 2 hours ago, Strucnjak said: Da li mogu kao korisnik Radijus vektora da otkazem ugovor novom provajderu Supernovi i predjem u SBB? Ugovor sam produzio negde u avgustu prosle godine, al posto je izbor provajdera postao politicko pitanje radije bih da novce dajem Solaku nego burazerima. Ima tehnickih uslova, sbb je razvuko optiku u ulazu. isto se spremam pratimo situaciju.
Jimmy Kowalski Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Danas me zvali iz SNS neke izmisljene firme, prave kao istrazivanje da li su ljudi zadovoljni uslugama SBB-a, pa proveravaju da li sam njihov korisnik. Ne vidim bas svrhu popisivanja ko je na SBB-u, sta im znace te informacije..
renne Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Znači koliko još operatera treba da kupe da bi bili na 50+
Jeremija Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Čitao članak pre neki dan, kao zahvaljujući kupovini Kopernikusa imaju 450,000 novih korisnika, how yes no... Ne znam koga još mogu da kupe, Sat-Trakt, Exe Net i slično, polako ponestaju opcie.
Jimmy Kowalski Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Pa da, te koje jos mogu da kupe, to su sve sitne ribe. Ostaje da pokusavaju da direktno otmu SBB-u korisnike, tako sto ce npr. dati neke lude promo akcije za dz. Tu negde i vidim logiku za popisivanje, ali opet mogu i bez toga da odstampaju brosure za Telekom i ubace u svim zgradama u sanducice..
kud u maglu Simoviću Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 onaj kds mi je enigma. to je ptt, valjda, a emituje i n1 i arenu, i sport klubove, a nema novu ni super star. ko li će to da pazari?
kud u maglu Simoviću Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 ovo gde sam ja gledao nema nikakvog ugovora
renne Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo gde sam ja gledao nema nikakvog ugovora ugovor između UG i provajdera?
kud u maglu Simoviću Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 ugovor izmedju potrošača i provajdera ne postoji
renne Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 ne pričam o tome tok traje ugovor između UG i provajdera imaš SK, kad istekne nema više
Recommended Posts