Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
Zasto ??    Ja ovde imam 1Gbps/50Mbps na koaksionom kablu, izmereno 850-900+    (FTTB tehnologija, fiber do zgrade, unutar zgrade samo koaks)

Izvlače običan kabl, nema optike do zgrade
Posted (edited)
2 hours ago, Strucnjak said:

Da li mogu kao korisnik Radijus vektora da otkazem ugovor novom provajderu Supernovi i predjem u SBB?  Ugovor sam produzio negde u avgustu prosle godine, al posto je izbor provajdera postao politicko pitanje radije bih da novce dajem Solaku nego burazerima. Ima tehnickih uslova, sbb je razvuko optiku u ulazu.

Zakon kaze da mozes.

Edit

Isto vazi i za sbb, svako moze da raskine ugovor, jedino sto mogu da naplate je razlika koju si kao korisnik ostvario potpisivanjem ugovora, npr 6 meseci za dzabe, tih 6 meseci jedino mogu da naplate i to je sve. Ovo vazi i za mobilne telefone i sl.

Edited by djeneralche
Posted
2 hours ago, Strucnjak said:

Da li mogu kao korisnik Radijus vektora da otkazem ugovor novom provajderu Supernovi i predjem u SBB?  Ugovor sam produzio negde u avgustu prosle godine, al posto je izbor provajdera postao politicko pitanje radije bih da novce dajem Solaku nego burazerima. Ima tehnickih uslova, sbb je razvuko optiku u ulazu.

isto se spremam :lolol:

pratimo situaciju.

Posted

Stvarno naplaćuju 10000 za priključak?

Posted

Danas me zvali iz SNS neke izmisljene firme, prave kao istrazivanje da li su ljudi zadovoljni uslugama SBB-a, pa proveravaju da li sam njihov korisnik. Ne vidim bas svrhu popisivanja ko je na SBB-u, sta im znace te informacije..

Posted

Znači koliko još operatera treba da kupe da bi bili na 50+

Posted

Neće se oni tu zaustaviti , mmw...

Posted

Čitao članak pre neki dan, kao  zahvaljujući kupovini Kopernikusa imaju 450,000 novih korisnika, how yes no...

Ne znam koga još mogu da kupe, Sat-Trakt, Exe Net i slično, polako ponestaju opcie.

Posted

Pa da, te koje jos mogu da kupe, to su sve sitne ribe. Ostaje da pokusavaju da direktno otmu SBB-u korisnike, tako sto ce npr. dati neke lude promo akcije za dz. Tu negde i vidim logiku za popisivanje, ali opet mogu i bez toga da odstampaju brosure za Telekom i ubace u svim zgradama u sanducice..

Posted

onaj kds mi je enigma. to je ptt, valjda, a emituje i n1 i arenu, i sport klubove, a nema novu ni super star. ko li će to da pazari?

Posted

ovo gde sam ja gledao nema nikakvog ugovora

Posted
24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ovo gde sam ja gledao nema nikakvog ugovora

ugovor između UG i provajdera?

Posted

ugovor izmedju potrošača i provajdera ne postoji

Posted

ne pričam o tome

tok traje ugovor između UG i provajdera imaš SK, kad istekne nema više