DrIlic Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Od 01.04. krece BBC First u MKD, HR i SLO. Jel dolazi kojim slucajem i kod nas? Ili nas i oni preskacu...
Jumanji Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Sta je BBC First? Imam pitanje za ove Nove, ajd sto ima toliko Novih nego sto sve imaju isti logo sa razlicitim dodatkom s, nova, m, bh? Isla sam na spisak kanala jer znam da Novih ima ihaaa, a gugl kaze da su poslednje dve Nobe bile neki Pink kanali..hmmI dobro sto sve imaju isti logo, bas me zanima, zna li neko? Ne deluju mi mnogo inovativni
James Marshall Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Pa ista franšiza, kao i Pink što je furao Pink BH, Pink M(ontenegro), itd. Kapiram i da će program biti uveliko isti.
Jumanji Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Kako bre ista fransiza?Pa Nova S ce imati fudbal, Olju B, Ivana I, nema latino, turskih sapunica, jos je iz UM grupe, ne razumem
renne Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Pa nova hr, nova srbija, nova bih, nova montenegro i svi prenose fudbal odavno, neki i košarku, ista franšiza junajted grupe
Grandilof Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 U smislu sve te Nove su iste, samo malko modifikovane za recimo BiH, Crnu Goru, sta ti ja znam gde ce sve da ih stave.
James Marshall Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Nova S će biti udarna igla SBB i UM u Srbiji, ali valjda su i ove BiH i M njene verzije po tim zemljama. Vidim na njima idu ovi programi koji sad idu na Top kanalu.
Jumanji Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Pa ja nemam njih memorisane, sada sam malo bacila pogled, nisam znala da daju sportove, samo me zbunjuju ovi ex pinkovi kanali, a sve je to zapravo jedna velika slozna porodica -.-Hvala, svima
renne Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 kakva složna porodica? UG je kupila pink kanale u bih i MG kada ih je masnokosi prodavao, i više nema nikakvih dodirnih tačaka A kupili su ih da bi imali zemaljsku pokrivenost makar negde i odmah su imenili sadržaj i logo i sve ostalo
DrIlic Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 (edited) 24 minutes ago, Jumanji said: Kako bre ista fransiza? Pa Nova S ce imati fudbal, Olju B, Ivana I, nema latino, turskih sapunica, jos je iz UM grupe, ne razumem Bice 2 latino: jedna u 14h, druga u 16:45. B99 posle Dnevnika. Vikendom bbc dokumentarci. Ova nasa ce se najvise razlikovati od hrvatske tj sem vizuelnog identiteta, naziva i vlasnika nikakvih dodirnih tacaka nece imati. Nego jos jedna vest: net tv plus ubacio arene. Jel ce ovo doci arene i na SjBBu? Edited March 20, 2019 by DrIlic
renne Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 14 hours ago, DrIlic said: Nego jos jedna vest: net tv plus ubacio arene. Jel ce ovo doci arene i na SjBBu? i ovo baš ši nije tačno
Jeremija Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Krenuli i (Cinestar) Comedy i Fantasy HD na EON-u (Box), fina slika, iste pozicije, a SD verzija više nema.
Savic Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Odlično. Još da puste i CineStar TV u HD-u i CineStar Action HD.
Jeremija Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Slažem se, pogotovo što često imaju kvalitetan sadržaj.
gospa buba Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 (edited) sad kad se pominje nova s. marketinshko chudo. dodje nam jutros od radijush vektora pismo u kome nas obaveshtavaju da menjaju ime u *supernova (!) i obecavaju dacedu nas uskoro zvati da nam ponude krsh i lom kablovskih chudesa. radijus je sad telekom. shta mogu realno da ochekujem, da ce da nude nov ugovor ili da pritiskaju nov paket u okviru starog ugovora? imam viziju da ih se reshimo kolko god brzo mozemo, bez finansijske shtete, ako bude moguce... Edited March 22, 2019 by gospa buba
Recommended Posts