Strahan Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 @renne kakva je situacija sa risiverima koji podrzavaju 4kuhd i ssta se od sportskih kanala moze otkljucati na satelitu ?
renne Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Ima milion risivera, od 130 do 500€. U zavisnosti od broja tuneraA kanala onako gledljivih ima malo. Sport tv portugalsli, turski trt. Ima dosta feedova u 4k koji se lako mogu gledati.Kao i.RTL UHd, formula i fudbal
Jeremija Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 55 minutes ago, renne said: Sutra bi trebalo da startuje Brainz I AMC kanali.
Strahan Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 29 minutes ago, renne said: Ima milion risivera, od 130 do 500€. U zavisnosti od broja tunera A kanala onako gledljivih ima malo. Sport tv portugalsli, turski trt. Ima dosta feedova u 4k koji se lako mogu gledati. Kao i.RTL UHd, formula i fudbal hvala
mraki Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 3 hours ago, renne said: Sutra bi trebalo da startuje Brainz Šta je Brainz?
ordi Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 od noćas su AMC kanali ponovo u osnovnoj ponudi sbb-a, svi sem outdoor-a
renne Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 8 hours ago, mraki said: Šta je Brainz? dokumentarni
Jeremija Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Ima li glupljeg re-brandinga od Srpske Naučne Televizije u Brainz? Uvek sam mislio da su samo zbog imena (koje je koliko-toliko atraktivno prosečnom Srbinu) i kupili tu televiziju (jer inače ništa nije valjala), ali, evo, sad su me demantovali. Kakvo bacanje para...
Frank Pembleton Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 3 hours ago, Jeremija said: Ima li glupljeg re-brandinga od Srpske Naučne Televizije u Brainz? Uvek sam mislio da su samo zbog imena (koje je koliko-toliko atraktivno prosečnom Srbinu) i kupili tu televiziju (jer inače ništa nije valjala), ali, evo, sad su me demantovali. Kakvo bacanje para... Kakvi su "menađeri" koji odlučuju o ovakvim potezima, nije ni čudo...
bradilko Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Kakvi su "menađeri" koji odlučuju o ovakvim potezima, nije ni čudo... +1 kod mene u jednom sektoru sve menađeri sa privatnih fakulteta. degeni. a 1 je završio nekakav bizmis il slično na fakultetu u tutinu. još taj ne priča, on komunicira i malo malo ispali neku frazu na engleskom. drži se tako važno kao da od njega firma zavisi.
Jeremija Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Malo dobrih vesti, stigli su (u EON video klub) Zauder i Nat Geo Plus katalozi. Zauderov je (za novi katalog) impresivan i broji skoro 200 naslova, dok je Nat Geov oskudnijeg sadržaja, a i jedan i drugi su u HD-u.
Frank Pembleton Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 7 minutes ago, maharaja said: Može mali update u vezi SBB, za nekog ko nije bio tu dosta dugo @renne - jesu li to ukinuli analogni signal? Ja sam to podelio i razvukao običnim koaksalcem na ostale televizore, a jedan ima digitalni. Čujem da nema slike na analognom. - jel se može dobiti još koji risiver za dž? - Tu je pre bio običan trio paket, telefon, kablovska, net, jel to sad mora da se menja? Ono što ja znam oni tebi moraju da omoguće da imaš sliku na tim televizorima, e sad da li ćeš na svakom imati vraćanje unazad i te "napredne opcije" nemam pojma...
renne Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Ukupno tri tv-a su u igri. Možeš birati risiver ili Cam. Zavi centralu. Svima kojima je već ukinuta analogija sleduju besplatno risiveri E: ne moraš da menjaš paket
Lezilebovich Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 SBB poslao čokoladice na kuću, Šolaki Đilas ne miruju ...
Jeremija Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Meni prošli put ostavili na sandučetu, da komšinica nije videla (pa sklonila), neko bi verovatno uzeo...
Recommended Posts