Jeremija Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Ovde 13, dodali Legends of OZ, ili tako nešto...
Savic Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 (edited) Spoiler Preko aplikacije moj.sbb ima opcija promo dodatak i kada klikneš na nju ovo piše. Pitao sam ih preko twittera da li se ovo odnosi na HBO novogodišnju promociju i kazali su mi da misle da to nije za HBO, jer će za HBO pisati da je baš za HBO. Za šta je onda ovo? Možda za ostale kanale (Pink paket, ceo SK paket...). Zna neko? Edited December 12, 2018 by Savic
Jeremija Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Nemoj ništa da rizikuješ, vidiš da nisu još sve implementirali.
Savic Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Pa, to. Ovo je kažem sa aplikacije moj.sbb. Kada portal moj.sbb otvorim recimo iz opere, nema tog promo dodatka. Sačekaću 15.12. pa ću onda probati preko portala da aktiviram HBO kanale. Neki na twitteru mi kažu da su njima HBO kanali već otključani, jer su prethodnih godina oni preko portala moj.sbb otključavali HBO kanale, pa su im sad automatski otključali preko mac adrese.
Savic Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Sreća pa sinoć nisam kliknuo na link Dodaj još dobrih stvari na aplikaciji moj.sbb. (slika od gore). Slika se jutros iskristalisala i to je ustvari HD Maximum koji košta 1890 dinara. BTW, od jutros su mi HBO kanali otključani. :-)
Jumanji Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Kako dedi da objasnim, telefonski, da otkljuca hbo, mislim sta treba da uradi, a da ne moram da zovem sbb?Svi ostali rade, pa i cinemax -.-
renne Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 (edited) mojsbb.rs pa televizija, pa onda ima uokvireno zeleno polje Aktiviraj HBO Naravno, pretpostavlja se da je nalog na portalu već otvoren Edited December 15, 2018 by renne e:slika
Jumanji Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Ne verujem da ima nalog, ali naucicu ga, jest malo nagluv boz pomozi A da i tenks
Sammael Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Danas su mi konačno doneli EON. Softver deluje mnogo bolje i radi mnogo brže nego D3. Ali... zašto su filmovi u video klubu SD? Da li stvarno ne može da se daljinac spoji na TV? Da li zaista nema mute dugme? Blah.
Jeremija Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Kako su u SD? Jedini katalog koji je (uglavnom) u SD je HBO OD, a HBO GO je ionako mnogo bolji servis...
Sammael Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Evo, sad sam otvorio nasumično Sci-Fi kategoriju i prvih 5 koje sam otvorio su svi SD.
Jeremija Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Ako možeš da kažeš koji su naslovi u pitanju?
Sammael Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Vidim sad da su svi u kategoriji HBO OD. Ali kad odem u Pickbox imam smešno mali broj naslova. Ne znam gde nestadoše svi oni filmovi kojih je ranije bilo u video klubu?
Jeremija Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Ranije je i SBB imao svoj video klub, a nudili su i filmove za iznajmljivanje, što će se (navodno) uskoro vratiti... HBO OD je bzvz, ali kvalitet filmova na HBO GO je super (po meni trenutno bolji nego na samim HBO HD kanalima), a imaš veliki izbor naučne fantastike...
Recommended Posts