Savic Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 (edited) SBB otključao sve kanale osim HBO i Cinemax kanala. Novogodišnja prmocija do 15.01. Kanal Brainz koji će SBB uskoro ubaciti u ponudu je dokumentarni kanal. Edited December 12, 2018 by Savic
Milosh76 Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 (edited) Kad odem u sbb-ov Video klub i hocu da gledam neku seriju za koju mi trazi PIN, da li tu seriju mogu uvek da gledam ili samo dok traje ovaj promo period u kome je otkljucano sve? Edited December 12, 2018 by Milosh76
Jeremija Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Samo za vreme promocije. 12 hours ago, Skyhighatrist said: Ni Android ni iz browsera... Isto. Bio mi sinoć otac, hteo da mu uvalim laptop/tablet da gleda Zvezdu dok ja gledam nešto drugo...
Alec Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 19 hours ago, Jeremija said: Radi li ikome mts TV GO zadnjih meseci (Android verzija)? Sve obrisao, instalirao novu verziju, ali samo konstantno dobijam poruku da je aplikacija prestala sa radom (iako se praktički nije ni pokrenula)? Pokušao preko SBB-ovog rutera, pomislio da nije u tome problem, pa pokušao preko mts-ovog, ali uvek se sve završava istim rezultatom... 12 hours ago, Skyhighatrist said: Ni Android ni iz browsera... Na Mi Box-u (Anrdroid TV) i Fire TV-u radi, na Chromu ne uspeva da otvori onu aplikaciju odakle pusta, sad vidim da iz Vivaldija (naslednik pok. Opere) hoce. U svakom slucaju to je neka Huawei-jeva platforma koja bas nije user friendly.
Jeremija Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 1 minute ago, Alec said: Na Mi Box-u (Anrdroid TV) i Fire TV-u radi, na Chromu ne uspeva da otvori onu aplikaciju odakle pusta, sad vidim da iz Vivaldija (naslednik pok. Opere) hoce. U svakom slucaju to je neka Huawei-jeva platforma koja bas nije user friendly. E, baš sam iz Chromea i probao, fino je znati da radi na Vivaldiju pošto već imam instalirano. Na mobilnim i tabletu ne radi već mesec - dva, iako je do toga sasvim solidno funkcionisao.
renne Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 SBB otključao sve kanale osim HBO i Cinemax kanala. Novogodišnja prmocija do 15.01. Kanal Brainz koji će SBB uskoro ubaciti u ponudu je dokumentarni kanal. Na Totalu je sve otključano
Jeremija Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 1 hour ago, Savic said: SBB otključao sve kanale osim HBO i Cinemax kanala. Novogodišnja prmocija do 15.01. Kanal Brainz koji će SBB uskoro ubaciti u ponudu je dokumentarni kanal. Za one koji imaju sve kanale, stigli su i filmovi:
DrIlic Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 A sta bi sa SNT? Da ne rade rebranding SNTa u Brainz?
Savic Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 HBO kanali će moći da se aktiviraju preko portala moj.sbb. Kanali će se automatski deaktivirati 15.01.2019.
Jumanji Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Za one koji imaju sve kanale, stigli su i filmovi: Los izbor bas.
Jeremija Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 3 minutes ago, Jumanji said: 2 hours ago, Jeremija said: Za one koji imaju sve kanale, stigli su i filmovi: Los izbor bas. Ajde što je loš, to je još i diskutabilno, ali filmovi su praktično već deo Cinestar Premiere Plus paketa koji svi Premium korisnici imaju, što znači, praktično, da ne dobijamo ništa.
Jumanji Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Pa da, to posebno, vidjala sam ih na VODu cijem god, a i vrte se cesto u redovnom programu.Razocarana sam -.-
Jeremija Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 M uguraće oni još 8 filmova, pošto su obečali 20, ali ne očekujem ništa...
Jumanji Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 (edited) Meni stoje 19, dakle jos jedan... buahaha Edited December 12, 2018 by Jumanji
Recommended Posts