Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Prvi put cujem za njih

Salji link

i ja

orbit ott je aplikacija za android. ima i za ios. na android tv se skine app i tako se gleda

ja sam video samo na mobu. za android se zove orbit ott, za ios se drugačije zove

ima sve arene, sk-ove, hbo...

Edited by kud u maglu Simoviću

To neka piraterija onda?

Edit: a i nema taj app na playu

pa ne znam. navodno su neki austrijanci u pitanju. sad sam gledao, šljakaju arene hd, sk hd, i ovi naši glibavi kanali. ima i bein, fox sport x2

ovaj moj ortak se premišlja da otkaže sve pretplate na mts box i d3i i pređe na ovo za 10€. doduše treba da pazari i ono moćino sokoćalo da na tv nabudži android

i meni je zanimljivo, pa reko da priupitam. znam da ima poznavaoca

Edited by kud u maglu Simoviću

Pazi, takva piraterija.može da traje tri godine, može da traje dva dana
Na vama je, ja ne bih čačkao

tnx

:)

Pa dobro, moš se zaebeš za 1 mesec. Ja bih probao da sam ti pa bih posle meni rekao kako je :fantom: 

do jaja je. već sam gledao ovaj ortak ima neki promo kod za 15ak dana

uzmi

Pa sjajno, samo nek ubacuju Pinkove...

Od 28.8. AMC kanali više neće biti u SBB ponudi (AMC, CBS Reality, Minimax, Jim Jam, Sundance, Outdoor channel, Extreme sports). Pored bogatog sadržaja koji se dodaje za sve generacije na postojećim kanalima, od 28.8. stiže i 5 novih filmskih kanala – Cinestar Comedy & Family, Pink Western, Pink Horor, Pink Soap i Pink SciFi. Dodatno, uvodimo i opciju vraćanja unazad za još 3 kanala – Cinestar Premiere HD 1, Cinestar Premiere HD 2 i Cinestar Comedy & Family kanal.

Edited by mraki

Danas sam video da su Eurosport 1 i 2 HD otključani, možda je tako vec neko vreme samo ja nisam primetio.

23 minutes ago, Tinman said:

Danas sam video da su Eurosport 1 i 2 HD otključani, možda je tako vec neko vreme samo ja nisam primetio.

Ukidamo doplatu za HD kanale

Sa vodećom HD ponudom u zemlji i najvećim brojem kanala u visokoj rezoluciji, svakom korisniku već od startnog paketa omogućavamo sve više sadržaja u HD-u. Od 28.8. HD paket prestaje da postoji i svi HD kanali postaju deo standardnih paketa bez dodatne naplate.

Korisnici Start paketa imaće dodatno na raspolaganju čak 6 HD kanala - Animal Planet HD, ID HD, Travel Channel HD, FOX Life HD, Eurosport 1 HD i Eurosport 2 HD, dok se u Hit paketu nalazi dodatnih pet kanala - FOX Movies HD (INT), Nickelodeon HD, H2 HD, Food Network HD i MTV Live HD, po nepromenjenoj ceni!

Jel treba prelaziti na neki SBB paket ili da se pravim mrtav kao stari Ikom korisnik i čekam da me sami prebace na neki sbb paket(ili šta god već planiraju da urade sa starim Ikom korisnicima)?

sami će te prebaciti na odgovarajući sbb-ov. bar tako bilo kod mojih

Pa onda bolje da se prebacim sam, da uhvatim neku pogodnost...:dry: