kud u maglu Simoviću Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 (edited) orbit ott je aplikacija za android. ima i za ios. na android tv se skine app i tako se gleda ja sam video samo na mobu. za android se zove orbit ott, za ios se drugačije zove ima sve arene, sk-ove, hbo... Edited August 24, 2018 by kud u maglu Simoviću
renne Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 To neka piraterija onda? Edit: a i nema taj app na playu
kud u maglu Simoviću Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 (edited) pa ne znam. navodno su neki austrijanci u pitanju. sad sam gledao, šljakaju arene hd, sk hd, i ovi naši glibavi kanali. ima i bein, fox sport x2 ovaj moj ortak se premišlja da otkaže sve pretplate na mts box i d3i i pređe na ovo za 10€. doduše treba da pazari i ono moćino sokoćalo da na tv nabudži android i meni je zanimljivo, pa reko da priupitam. znam da ima poznavaoca Edited August 24, 2018 by kud u maglu Simoviću
renne Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Pazi, takva piraterija.može da traje tri godine, može da traje dva danaNa vama je, ja ne bih čačkao
ToniAdams Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Pa dobro, moš se zaebeš za 1 mesec. Ja bih probao da sam ti pa bih posle meni rekao kako je
kud u maglu Simoviću Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 do jaja je. već sam gledao ovaj ortak ima neki promo kod za 15ak dana uzmi
mraki Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 (edited) Pa sjajno, samo nek ubacuju Pinkove... Quote Od 28.8. AMC kanali više neće biti u SBB ponudi (AMC, CBS Reality, Minimax, Jim Jam, Sundance, Outdoor channel, Extreme sports). Pored bogatog sadržaja koji se dodaje za sve generacije na postojećim kanalima, od 28.8. stiže i 5 novih filmskih kanala – Cinestar Comedy & Family, Pink Western, Pink Horor, Pink Soap i Pink SciFi. Dodatno, uvodimo i opciju vraćanja unazad za još 3 kanala – Cinestar Premiere HD 1, Cinestar Premiere HD 2 i Cinestar Comedy & Family kanal. Edited August 27, 2018 by mraki
Tinman Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Danas sam video da su Eurosport 1 i 2 HD otključani, možda je tako vec neko vreme samo ja nisam primetio.
levi Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 23 minutes ago, Tinman said: Danas sam video da su Eurosport 1 i 2 HD otključani, možda je tako vec neko vreme samo ja nisam primetio. Ukidamo doplatu za HD kanale Sa vodećom HD ponudom u zemlji i najvećim brojem kanala u visokoj rezoluciji, svakom korisniku već od startnog paketa omogućavamo sve više sadržaja u HD-u. Od 28.8. HD paket prestaje da postoji i svi HD kanali postaju deo standardnih paketa bez dodatne naplate. Korisnici Start paketa imaće dodatno na raspolaganju čak 6 HD kanala - Animal Planet HD, ID HD, Travel Channel HD, FOX Life HD, Eurosport 1 HD i Eurosport 2 HD, dok se u Hit paketu nalazi dodatnih pet kanala - FOX Movies HD (INT), Nickelodeon HD, H2 HD, Food Network HD i MTV Live HD, po nepromenjenoj ceni!
Apollo Creed Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Jel treba prelaziti na neki SBB paket ili da se pravim mrtav kao stari Ikom korisnik i čekam da me sami prebace na neki sbb paket(ili šta god već planiraju da urade sa starim Ikom korisnicima)?
kud u maglu Simoviću Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 sami će te prebaciti na odgovarajući sbb-ov. bar tako bilo kod mojih
Apollo Creed Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Pa onda bolje da se prebacim sam, da uhvatim neku pogodnost...
Recommended Posts