Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Antena nema gde da ugura HD, a polarisu se iskreno ne isplati

Posted
6 hours ago, renne said:

Antena nema gde da ugura HD, a polarisu se iskreno ne isplati

Zar njima mts to nece da da HD Arene zbog tog samostalnog paketa?

Posted

Ma jok, neće da plate još jedan transponder za hd

Posted

Izgleda da od septembra-nove godine ode SBB kod Mexikanca zajedno sa Srpskim Telenorom...

Posted
Just now, vememah said:

Slim je već vlasnik Vipa preko Telekoma Austria, svakako ne može postati i Telenora.

https://en.wikipedia.org/wiki/Telekom_Austria

Ni KKR nije sad vlasnik Telenora, pa ipak suštinski jeste... Sve se to da zaobići, kretaivnim pristupom...

Ja samo prenosim šta su mi rekli, pa sad ko hoće nek veruje, ko neće nemora, vreme će pokazati...

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Ni KKR nije sad vlasnik Telenora, pa ipak suštinski jeste...

Daj malo više o ovome, prvi put čujem tu tezu.

Posted

Slim je dosao do silnih para bas tim vestim obilaskom pravila i jahanjem na monopolu..Ovi nasi glodari bi mu uz podvriskivanje prodali i MTS posle, uz masne provizije, da frajer moze da zaokruzi sve telekomunikacije u Srbiji.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted
6 minutes ago, vememah said:

Daj malo više o ovome, prvi put čujem tu tezu.

Kupio je neki Čeh, koji je usko povezan sa KKR... Tj, KKR nije mogao nikako da kupi, zbog animonopolske komisje, pa su se dogovorili da ovaj kupi, a da oni uprvaljaju...

Vidi, to je totalno neproverivo, ali, čovek koji mije to pričao, zna šta priča... AKo me on laže, i ja lažem vas...

9 minutes ago, SNARC said:

Slim je dosao do silnih para bas tim vestim obilaskom pravila i jahanjem na monopolu..Ovi nasi glodari bi mu uz podvriskivanje prodali i MTS posle, uz masne provizije, da frajer moze da zaokruzi sve telekomunikacije u Srbiji.

Koliko sam ja razummeo SLim bi da kupovinom United Grupe zaokruži ceo Balkan kao svoju prćiju...

Posted

Pa ostaje MTS, kao vrlo jaka poluga protivu onoga ko bi da baci monopol ovde. Mozda je ovaj zakon o laksem raskidu ugovora sa mobilnim kompanijama jedna sitna ucena od strane establismenta u nas.

Posted

a kupice preko nekog fonda isto, pretpostavljam?