Renegade Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Nama u računu stiglo obaveštenje da promotivni period za taj RTS-ov paket traje do tad i tad, i da je besplatan. Ko nije zainteresovan, mora da ih pre isteka promo perioda nazove i otkaže paket, u suprotnom, u sledećem računu mu se zaračunava dodatnih 99 dindži mesečno ... I meni ali samo nekoliko dana kasnije je stiglo novo obaveštenje koje potire to prvo.
katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ubedjen sam da je prva fora zakonski problematicna. Tako ja mogu da ti stavim kamen sa adresom ispred kuce prvih mesec dana promotivno a ako se ne odjavis kostace te sto evra sledeci mesec. Da postavim sto kamena obogatio bih se caskom.
renne Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Opet ima velikih indicija da mts i telemach kreću u saradnju
stoka Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Opet ima velikih indicija da mts i telemach kreću u saradnju Šta bi to konkretno donelo?
Frank Pembleton Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Arene na sbb i sk na iptv. Ostalo rene zna Ali bi to bilo samo u BIH, valjda
Jeremija Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Nama u računu stiglo obaveštenje da promotivni period za taj RTS-ov paket traje do tad i tad, i da je besplatan. Ko nije zainteresovan, mora da ih pre isteka promo perioda nazove i otkaže paket, u suprotnom, u sledećem računu mu se zaračunava dodatnih 99 dindži mesečno ... Samo da javim da su meni sami otkazali, sad kada se ode na Moj Nalog/Istorija Kupovine, paket je zatamnjen, čak ima i tačno vreme kad je isključen. Edited April 5, 2017 by Jeremija
čekmeže Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Govna jedna iz mtsa bitno je da su mi dali dva meseca džabe ako produžim ugovor do kraja marta a onda ukinuli animal...bukvalno od momenta od kad sam potpisao internet je počeo da štuca. Dođe mi da se vratim na kopernikus.
Frank Pembleton Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Za početak. A posle i SrHm, to je ozbiljan "zemljotres"...
Savic Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 I ako Arena dođe na SBB, ovoga puta se neću pretplatiti na Arenine kanale.
stoka Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 (edited) mts-ov osnovni paket sve više se pretvara u deponiju gomile besmislenih pinkovih kanala ... Edited April 6, 2017 by stoka
Frank Pembleton Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 I ako Arena dođe na SBB, ovoga puta se neću pretplatiti na Arenine kanale.A što?
kud u maglu Simoviću Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Za početak. A posle i Srne lipši magarče do zelene trave
Recommended Posts