Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Nama u računu stiglo obaveštenje da promotivni period za taj RTS-ov paket traje do tad i tad, i da je besplatan. Ko nije zainteresovan, mora da ih pre isteka promo perioda nazove i otkaže paket, u suprotnom, u sledećem računu mu se zaračunava dodatnih 99 dindži mesečno ...

I meni ali samo nekoliko dana kasnije je stiglo novo obaveštenje koje potire to prvo.

20170404_194843-1.jpg

Posted

Ubedjen sam da je prva fora zakonski problematicna.

Tako ja mogu da ti stavim kamen sa adresom ispred kuce prvih mesec dana promotivno a ako se ne odjavis kostace te sto evra sledeci mesec. Da postavim sto kamena obogatio bih se caskom.

Posted

Opet ima velikih indicija da mts i telemach kreću u saradnju

Posted

Opet ima velikih indicija da mts i telemach kreću u saradnju

Šta bi to konkretno donelo?

Posted

Arene na sbb i sk na iptv.

Ostalo rene zna

Posted

Arene na sbb i sk na iptv.

Ostalo rene zna

Ali bi to bilo samo u BIH, valjda
Posted

Krenuli su test kanali na totalovim transponderima

Posted (edited)

Nama u računu stiglo obaveštenje da promotivni period za taj RTS-ov paket traje do tad i tad, i da je besplatan. Ko nije zainteresovan, mora da ih pre isteka promo perioda nazove i otkaže paket, u suprotnom, u sledećem računu mu se zaračunava dodatnih 99 dindži mesečno ...

Samo da javim da su meni sami otkazali, sad kada se ode na Moj Nalog/Istorija Kupovine, paket je zatamnjen, čak ima i tačno vreme kad je isključen.

Edited by Jeremija
Posted

Govna jedna iz mtsa bitno je da su mi dali dva meseca džabe ako produžim ugovor do kraja marta a onda ukinuli animal...bukvalno od momenta od kad sam potpisao internet je počeo da štuca. Dođe mi da se vratim na kopernikus.

Posted

Za početak. A posle i Sr

Hm, to je ozbiljan "zemljotres"...
Posted

I ako Arena dođe na SBB, ovoga puta se neću pretplatiti na Arenine kanale.

Posted (edited)

mts-ov osnovni paket sve više se pretvara u deponiju gomile besmislenih pinkovih kanala ...

Edited by stoka
Posted

I ako Arena dođe na SBB, ovoga puta se neću pretplatiti na Arenine kanale.

A što?
Posted

Za početak. A posle i Sr

ne lipši magarče do zelene trave

:fantom: