Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

jel ti imaš wide screen tv? ako nemaš, uloži novce u njega koji ćeš, kao ja 2008. prikačiti na komp, i brate, banja - strim, yt i prevashodno torenti

džaba plaćam sbb van toga - tv ne gledam

Edited by boshoku
Posted (edited)

Vise komata. al me se trenutno vise dojmi ideja strimovanja bez kompa.

i ja mahom gledam skinute stvari al me se dojmio vod (tu podrazumevam i cuveni kecap) na sbb

Edited by katamaran
Posted (edited)

Ili Android tv... Ja sad razmišljam da kupim Sony neki sa Androidom

Filmon je meni super zbog UK kanala (ITV, Channel 4) i samo zbog toga ga zapravo i koristim. Uvek mi je dobro radio. Sad ću da pogledam ove druge filmon aplikacije. Ja bih voleo da imam što pojednostavljeniji interfejs da bi lako prelazio sa njega na 'obične' kanale

Edited by FERNOUX H
Posted

Ne moras da laziras ip da bi gledao channel 4?

Posted

Meni radi u IE i ponekad u Operi. U Chromeu i FF-u ne, čak ni kad isključim adblockere.

Posted (edited)

Sad cu da probam ie i maxthon. U ff i chrome-u nije htelo

edit: ie ni da proba a maxthon je dobacio do vlc ikonice u plejeru

btw gore imas i hq ako ti radi

edit 2: radi u operi. hq je daleko od nekog kvaliteta a po ogranicenom vremenu pretpostavljam da traz novce za to zadovoljstvo.

Verovatno je veci rezon skidati kvalitetne ripove nego patiti se sa krs strimovima

Edited by katamaran
Posted

HQ se plaća, tj. radi kratko besplatno kao preview.

Posted

that's how they get you :)

Ponadao sam se da ima free varijanta sa kvalitetnom slikom al ni kod babe nema dzabe.

Posted (edited)

Isprobaj druge poznatije britanske kanale (BBC, ITV...), meni neki rade i u Chromeu i FF-u.

Edited by vememah
Posted

Izgleda da mi sve osim channel 4 radi u chrome-u

bas cu da vidim kako ce da izgleda na tv-u

Posted

Gledam ITV i Channel 4 već dugo na mobilnom i nikad nisam lažirao IP. HD opcija može da se kupi jeftino na sajtu Filmona. Nisam dugo gledao na kompu, ali koliko se sećam na SD mi je bilo sasvim ok.

Posted

Izgleda da mi sve osim channel 4 radi u chrome-u

bas cu da vidim kako ce da izgleda na tv-u

E probaj pa napiši baš me zanima :)

Posted

Ja se samo nadam da ću naći neku kastomiziranu aplikaciju da mi kad otvorim izlista tih 3-4 kanala i ništa više, a ne ove kategorije: UK channels, US channels, Entertainment itd.