boshoku Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) jel ti imaš wide screen tv? ako nemaš, uloži novce u njega koji ćeš, kao ja 2008. prikačiti na komp, i brate, banja - strim, yt i prevashodno torenti džaba plaćam sbb van toga - tv ne gledam Edited January 8, 2017 by boshoku
katamaran Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Vise komata. al me se trenutno vise dojmi ideja strimovanja bez kompa. i ja mahom gledam skinute stvari al me se dojmio vod (tu podrazumevam i cuveni kecap) na sbb Edited January 8, 2017 by katamaran
FERNOUX H Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Ili Android tv... Ja sad razmišljam da kupim Sony neki sa Androidom Filmon je meni super zbog UK kanala (ITV, Channel 4) i samo zbog toga ga zapravo i koristim. Uvek mi je dobro radio. Sad ću da pogledam ove druge filmon aplikacije. Ja bih voleo da imam što pojednostavljeniji interfejs da bi lako prelazio sa njega na 'obične' kanale Edited January 8, 2017 by FERNOUX H
katamaran Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ne moras da laziras ip da bi gledao channel 4?
vememah Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) U nekom približno VHS kvalitetu ne. https://www.filmon.com/channel/channel-4 (ako ti ne radi u jednom browseru, pokušaj s nekim drugim) Edited January 8, 2017 by vememah
vememah Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Meni radi u IE i ponekad u Operi. U Chromeu i FF-u ne, čak ni kad isključim adblockere.
katamaran Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Sad cu da probam ie i maxthon. U ff i chrome-u nije htelo edit: ie ni da proba a maxthon je dobacio do vlc ikonice u plejeru btw gore imas i hq ako ti radi edit 2: radi u operi. hq je daleko od nekog kvaliteta a po ogranicenom vremenu pretpostavljam da traz novce za to zadovoljstvo. Verovatno je veci rezon skidati kvalitetne ripove nego patiti se sa krs strimovima Edited January 8, 2017 by katamaran
vememah Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 HQ se plaća, tj. radi kratko besplatno kao preview.
katamaran Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 that's how they get you :) Ponadao sam se da ima free varijanta sa kvalitetnom slikom al ni kod babe nema dzabe.
vememah Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Isprobaj druge poznatije britanske kanale (BBC, ITV...), meni neki rade i u Chromeu i FF-u. Edited January 8, 2017 by vememah
katamaran Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Izgleda da mi sve osim channel 4 radi u chrome-u bas cu da vidim kako ce da izgleda na tv-u
FERNOUX H Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Gledam ITV i Channel 4 već dugo na mobilnom i nikad nisam lažirao IP. HD opcija može da se kupi jeftino na sajtu Filmona. Nisam dugo gledao na kompu, ali koliko se sećam na SD mi je bilo sasvim ok.
FERNOUX H Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Izgleda da mi sve osim channel 4 radi u chrome-u bas cu da vidim kako ce da izgleda na tv-u E probaj pa napiši baš me zanima :)
FERNOUX H Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ja se samo nadam da ću naći neku kastomiziranu aplikaciju da mi kad otvorim izlista tih 3-4 kanala i ništa više, a ne ove kategorije: UK channels, US channels, Entertainment itd.
Recommended Posts