Jump to content
IGNORED

Avijacija u Srba i regionu

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Nije bilo neko interesovanje. Izgleda ni pola aviona nije bilo popunjeno.

Posted
45 minutes ago, Skyhighatrist said:

Aman, greška u onoj objavi, poleteo je u 13:29 (scheduled 13:00), okačio sam fotku sa flightradara,  vreme leta 1:07 :lolol:

Da, mada je sranje da let koji vjerovatno ne ceka ni na koju konekciju, niti je na nekom zagusenom aerodromu, sa avionom od 20 putnika kasni pola sata. I to jos na letu prvencu.

Posted

Sledeći let sa Lađevaca je ovaj isti, za sedam dana. Def nije gužva :happy:

• Haha 1
Posted
9 hours ago, Peter Fan said:

Da, mada je sranje da let koji vjerovatno ne ceka ni na koju konekciju, niti je na nekom zagusenom aerodromu, sa avionom od 20 putnika kasni pola sata. I to jos na letu prvencu.

S obzirom na broj partijskih parazita koji tamo radi je tamo na platnom spisku dobro je da je i poleteo. 1 let u nedelju dana, iskorišćenost kapaciteta teži nuli. Šta će da rade na zimu? 

Posted

Da lete za Kopaonik :fantom:

Posted

Pre pandemije tri meseca preko zime uopšte nije radio.

Inače, aerodrom "Morava" je došao u žižu javnosti i kada je u Službenom glasniku objavljeno radno vreme aerodroma. Tada je bilo objavljeno da će on raditi samo dva sata nedeljno, i to sredom od 12 do 14 sati.

• 3 months later...
Posted
20 minutes ago, Redoran said:

Ne vidi se slika (link je iz attachmenta sa hotmail-a)

Posted

Da da, bugarski Su-25 sa kompletnim naoružanjem, logistikom i ljudstvom.

• 3 weeks later...
Posted
On 16.10.2021. at 20:40, Redoran said:

Da probam još jednom:

image.png

Capture1.thumb.JPG.f9c817fcd83fce73876e5384a19c249a.JPG

• +1 1
  • 3 weeks later...
Posted

Majka javila da poprilično nisko lete, što se vidi i na snimci

Eto, puk zabavljen
Posted

Malo je glup naslov videa. Nije ovo Nov Avion (btw tako se zvao projekat YU supersonicnog aviona na bazi Rafala).

Inace Rafale je :wub:

Posted (edited)

Ma naslov mi je bio najmanje bitan, išao sam naći koliko majka pretjeruje :D

Da, avion je bombona, još se sjećam da sam negdje '89, kad je bio nov i zadnji krik tehnike, čitao o njemu u, čini mi se, Aerosvetu. :wub:

Iznenadnio me tako kvalitetan (nadam se da će budućnost opravdati prvi dojam) odabir, nije Hrvatskoj svojstveno da dobro bira. Postoji instinktivno robovanje američkoj robi, o kojem je i jutros lupetao onaj debil s Pantovčaka, i umjesto da se opet nalijepilo na okljaštreni F-16 i Amerikance ili ušlo u trice i kučine Gripena, što su dosad bile gotovo jedine opcije, odabralo se oprobani europski avion, i kao što si sam rekao, one-stop-shop: jedna varijanta aviona, jedan dil, jedan partner, jednostavna i dugoročna eksploatacija. Bilo bi lijepo od Francuza da su malo rastegnuli otplatu, ali ajde bar su dali poček valjda

Edited by Roger Sanchez
  • +1 1