kovik Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Da li DELL VOSTRO A 840 vredi tih 28000 dinara ili je u pitanju prevara? Ne svidja mi se sto je Celeron, ostalo je OK. Citam komentare da moze da gura WIN 7 bez frke i da rade, kao, neke zahtevne igre... Doduse meni laptop ne treba za igranje, al svejedno. Malo film, muzika, intenet, za te neke obicne stvari bi mi mozda trebao laptop, pre svega kad odem van grada da budem u toku :)To je ekstremni low end, ali će gurati office i internet. HD video i igre zaboravi. Takođe verujem da mu kvalitet izrade i kultura rada nisu jače strane, ali ako ti to ne smeta, uzimaj.
kovik Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ovo ću da kupim (Asus UL30VT) ukoliko se kod nas pojavi po razumnoj ceniNapolju košta oko 900 USD, previše je. Ovde će teško biti ispod 800 €, nažalost :(
gospa buba Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Da li DELL VOSTRO A 840 vredi tih 28000 dinara ili je u pitanju prevara? Ne svidja mi se sto je Celeron, ostalo je OK. Citam komentare da moze da gura WIN 7 bez frke i da rade, kao, neke zahtevne igre... Doduse meni laptop ne treba za igranje, al svejedno. Malo film, muzika, intenet, za te neke obicne stvari bi mi mozda trebao laptop, pre svega kad odem van grada da budem u toku :)mi uzesmo A860, za 10k dinara vishe, krajem proshle godine. dodushe, u toj masi intel core duova, meni je igrala samo garancija od 3 godine.
Anonymous Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Bio je, valjda, 700 dolara na Amazonu, a onda je poskupeo zbog velike potražnje. Asus hoće uskoro da izbaci jaču varijaciju ovog modela, pa se nadam da će ovaj da pojeftini. 800 € im ne dam.
ZoNi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 kultura radaHm... Ti pišeš za Benchmark? ;) Jedino tamo viđam izraz "kultura rada"
kovik Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Hm... Ti pišeš za Benchmark? ;)Daleko bilo, u celoj redakciji bencha nema niti jedne pismene osobe... ali je kultura rada jako™ zgodan način da u dve reči opišeš grejanje, uglove vidljivosti ekrana, tastaturu & tačped, buku, itd/isl.
kovik Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jaooooo... :DŠta se ti buniš, ti ne pišeš za Bench :D
Аврам Гојић Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 mi uzesmo A860, za 10k dinara vishe, krajem proshle godine. dodushe, u toj masi intel core duova, meni je igrala samo garancija od 3 godine.ja ga imam isto, vrlo zadovoljan.ali HD filmovi nekad mogu, a nekad ne.
gervasius twinkleminkleson Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 asus eee poceo da zajebava kada ubacim usb flash - nece da procita neke video fajlove, koji zatim postanu necitljivi i na drugim kompovima. nakon sto formatiram usb, sve pocne da radi na kompu, ali ne i na malom asushchicu.ukoliko ne postoji neko elegantno rjesenje, koliko je komplikovano reinstalirati taj linux ili josh bolje, xp na asus eee?
msmodesty Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 trol-onnije laptop ali ne znam gde da ga stavim:HP Touch Smart all in one, lep veliki, super mu radi touch screen, skroz je fun
gospa buba Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 asus eee poceo da zajebava kada ubacim usb flash - nece da procita neke video fajlove, koji zatim postanu necitljivi i na drugim kompovima. nakon sto formatiram usb, sve pocne da radi na kompu, ali ne i na malom asushchicu.ukoliko ne postoji neko elegantno rjesenje, koliko je komplikovano reinstalirati taj linux ili josh bolje, xp na asus eee?meni je sve pochelo da zayebava kad ubacim flesh. prvo laptop da brka slova na particijama, pa ga ne vidi, posle ga vidi, ali kroz winrar.a onda da ni ostali ne vide taj isti flesh.jes da nije za ovde, al kako je moguce da jedan juzer vidi, a drugi ne vidi 1 isti flesh na istom kompu?
Joshua Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Imam jedno jako glupo pitanje i jedno 'onako'. :blush:Kanim se da kupim neki mali laptop koji bih teglila na tezge (12-13", plašim se da bih na 10" ili 11" oćoravila u rekordnom roku).Na ovom starom laptopu imam daemon/alcohol i gomilu rečnika u MDF ili ISO formatu koje samo nakačim na virtuelni drajv i teram bez CD-a.Za to bih prvenstveno koristila i novi komp. E sad, ovo što sam do sad viđala uglavnom nema integrisan DVD drajv, već se uz komp nudi i spoljni.Jako glupo pitanje: - da li je emuliranje dvd drajva moguće na kompu koji nema fizički drajv? tj, može li to da fercera ako ja nakačim spoljni drajv, napravim ove virtuelne i onda ga otkačim?I 'onako' pitanje: - koliki je maltretman na komp kupljen sa instaliranom Vistom (videh neki sa 32bit) instalirati Win7? I na šta treba da obratim pažnju pri kupovini, ako već kupujem nešto što ima Vistu i ako na to jednog dana hoću da stavim Win7?
Anonymous Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Imam jedno jako glupo pitanje i jedno 'onako'. :blush:Kanim se da kupim neki mali laptop koji bih teglila na tezge (12-13", plašim se da bih na 10" ili 11" oćoravila u rekordnom roku).Na ovom starom laptopu imam daemon/alcohol i gomilu rečnika u MDF ili ISO formatu koje samo nakačim na virtuelni drajv i teram bez CD-a.Za to bih prvenstveno koristila i novi komp. E sad, ovo što sam do sad viđala uglavnom nema integrisan DVD drajv, već se uz komp nudi i spoljni.Jako glupo pitanje: - da li je emuliranje dvd drajva moguće na kompu koji nema fizički drajv? tj, može li to da fercera ako ja nakačim spoljni drajv, napravim ove virtuelne i onda ga otkačim?I 'onako' pitanje: - koliki je maltretman na komp kupljen sa instaliranom Vistom (videh neki sa 32bit) instalirati Win7? I na šta treba da obratim pažnju pri kupovini, ako već kupujem nešto što ima Vistu i ako na to jednog dana hoću da stavim Win7?Moguće je. Napraviš 'imidž' DVD-a i koristiš ga bez problema kad otkačiš eksterni DVD.Nije nikakav maltretman, samo se raspitaj za Windows 7 drajvere kod prodavca. Gledaj da laptop ima minimum 2 GB memorije.
Recommended Posts