Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ljaptop

Featured Replies

Prica o AMD ili Intelu, kvalitetu HP-a i slicne price su potpuno smesne kad je u pitanju laptop cija cena je jedva preko 400 evra...
ti znaš da je nešto smešno? radi se o tome da svaki dinar (verovatno teško zarađen) treba uložiti tako da izvučeš najviše iz njega, makar razlika bila 1-5%. a kvalitet finalne izrade hp i toshiba su uvek bila na višem nivou u odnosu na fsc, asus, acer,...
  • Replies 2.9k
  • Views 376k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koristis misa, a kucas na laptopu. Vrlo cesta situacija.  

• arheolog1981
    arheolog1981

Ljudi koji koriste miš da ne bi slučajno prilikom kucanja dodirnuli tačped recimo. Ja sem na skupljim modelima ne nalazim tačped upotrebljivim uopšte iskreno 

• -1   Konvertori, adapteri i ostale anrmolje su sranje. Lakše je nositi par mm deblji komp koji ima portove koji ti trebaju, nego ultratanki s torbom punom adaptera, jer nikad ne znaš koji će

Posted Images

Kakav polovnjak mogu da zbudžim za 300 evra i koliko je uopće pametna ta investicija?
dodaj još 50 i čekaj rasprodaju u metrou, tempu, i sl. pre neki dan sam video laptop za 27 hiljada
ti znaš da je nešto smešno? radi se o tome da svaki dinar (verovatno teško zarađen) treba uložiti tako da izvučeš najviše iz njega, makar razlika bila 1-5%. a kvalitet finalne izrade hp i toshiba su uvek bila na višem nivou u odnosu na fsc, asus, acer,...
Svako ima svoj smisao za humor... Inace, rasprava o tome da li je jedan brend generalno bolji od drugog me ne zanima...

Edited by JFrame

dodaj još 50 i čekaj rasprodaju u metrou, tempu, i sl. pre neki dan sam video laptop za 27 hiljada
kewl, tnx

Da li neko zna gde u Beogradu mogu da kupim Asus eee PC 1000? Videla sam da na sajtu Gigatrona da im taj model uskoro stize, ali samo u beloj i crnoj boji ( ja bih zeleni ili crveni ).Hvala :)

Da li neko zna gde u Beogradu mogu da kupim Asus eee PC 1000? Videla sam da na sajtu Gigatrona da im taj model uskoro stize, ali samo u beloj i crnoj boji ( ja bih zeleni ili crveni ).Hvala :)
E, jebi ga, kad bi stizali samo crveni i zeleni, ti bi htela crni ili beli, garant. <_<
  • 4 weeks later...

ASUS eeePC 4G surf pink ima da se kupi, ali ništa drugo

Imaš ovde, oko 33000 dinara...Edit: A i ovde malo jeftinije, za oko 28000...

Edited by radisa

• 2 weeks later...

aj neku preporuku, ako ste u toku, zelim da potrosim 500-550 evra , po mogucstvu fujitsu-simens imam dobra iskustva ali vreme je da kupim novi a stari poklonim

• 1 month later...

solved :)

Edited by Valkyrie

ja kupila FS pre nekih mesec dana, evo ovaj http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/Opis...x?sifra=9007623jaaako sam srecna, posebno sto sam ga na istom mestu platila 32.000, ne znam kako...jos uvek se igram, i ocekujem da me zovu da im ga vratim, jer su nesto zabrljali...ali za 500-550 moze da se nadje solidan. zavisi, naravno i za sta ti je potreban.

Edited by njanja

Da li zna neko nešto o IBM/Lenovo laptovima i koliko je ovo povoljno?Treba mi bilo koji laptop sa core2duo i sa ugrađenim FireWire-om.

Da li zna neko nešto o IBM/Lenovo laptovima i koliko je ovo povoljno?Treba mi bilo koji laptop sa core2duo i sa ugrađenim FireWire-om.
Bije ih glas da su i dalje najkvalitetnije laptopovlje u ponudi.Ovo mi se čini i više nego pristojna konfa za tu cijenu (4000 HRK ako sam dobro preračunao).

lepo rece covek bije ih glas da su najkvalitetniji, pa su zato i najskuplji, a i retki na trzistu, mada ovo cini mi se i nije toliko skupo za lenovo, drug je uzeo lenovo i cini mi se da je bio dosta skuplji u odnosu na tadasnju konkurenciju, najbolje da ga uporedis sa cenama nekog drugog proizvodjaca sa ovom konfiguracijom@teacher u kom gradu je ova firma