nesha taxista Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Ta linija kombija me je uvek oduševljavala.
salkodinamitas Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ta linija kombija me je uvek oduševljavala.Ma u redu je kada se ušminka za slikanje, ono sladak je, retro itd. Da si morao da se bakćeš s njim u stvarnom životu znao bi da se radi o neopevanom đubretu, bučan, neudoban, drndav, ovaj sa kojim imam iskustva je bio i nepouzdan. Ukratko, dobar samo ako ne možeš ništa bolje da si priuštiš, čim ti se pruži prilika degažiraš ga sa merakom.. Otprilike kao ona Delbojova trokolica.. Ima na discovery-iju serija o reparaciji buba i WV-ih kombija. Ne poverovati koji su novac ljudi spremni da izdvoje, pa pošto ih ovde još uvek ima poprilično neko bi mogao da napravi dobar posao.
Indy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Јесте, ради се о сентименталном ретро-трипу. Има и горих хобија, ипак.
salkodinamitas Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Znam, jedan poznanik je skoro nabavio Opel Olimpiju iz 50 i neke, onaj sa iskačućim daščicama između vrata umesto žmigavaca. Polako će da ga sređuje, da imam više znanja i vremena možda bi i sam uradio nešto slično. Samo mi buba ne ide u tu priču, možda što ih još uvek prilično ima ili zbog načina kako je nastala , odkud znam. Ali ko voli što da ne.
Indy Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 ... buba ne ide u tu priču, možda što ih još uvek prilično ima ... da se radi o neopevanom đubretuИма неког несклада између ових твојих запажања.
nesha taxista Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Ne znam, imao je moj komšija taj kombi neko vreme, baš se hvalio da je pouzdan. Dobro, jeste drndav i bučan zaista.
East_Clintwood Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 (edited) Da malo oživimo topicCitroen CX 2000 superProstran, mekan, udoban, klizi...Hidropneumatsko ogibljlenje...Ne ističe se manama, a ima ih poneku...inače u solidnom stanju...Od početka u porodici, poslednjih 9 god vozim ga samo ja...Kao i svi veliki sitroeni, drugačiji automobil u odnosu na sve ostale...E, da, dokle god ide, ne menjam ga... ne prave ih više danas ovakve... Meni lično veliko zadovoljstvo za voziti, naslućujem da bi još veće bilo sa "ajkulom" a o SM ne smem ni da pomislim... Edited January 8, 2009 by East_Clintwood
WTF Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Moj favorit :D i kad smo vec kod prvih kola, moj je bio jedan ovakav, 1980 Chevy Malibu
dig_chohano Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Opasan ti auto, Grunfe. Jel brzine idu u H?
einstein Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [/img]Izvinjavam se korisnicima ove rubrike što sam narušila izgled stranice - htela sam da vam pokažem mog Citroen DS- a,ali pošto sam plavuša nije mi pošlo za rukom da postavim sliku :(
Recommended Posts