Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Veterani

Featured Replies

• Author

Video sam danas ovaj automobil:bmw20010.jpgbmw20011.jpgAh, bila su to lepa vremena. Za to doba moćna mašina u prilično lakoj karoseriji oslobođenoj raznoraznih današnjih džidža - bidža mogla je mnogo. 2002 tii je bio strah i trepet na mnogim evropskim stazama, ali je zahtevao prilično umeće ako se želelo voziti brzo, a bez izokretanja po putu. Osim naravno nemanja ABS, ASR, ESP i sličnih igračaka ovde se klima nije mogla dobiti ni uz doplatu. Vrelina se kod ovog auta podrazumevala čak i na minus 20. :)

• Replies 319
  • Views 52.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Juce je bio neki car boot sale kod Kings Cross stanice, pa je bilo dosta i oldtajmera              

• I jos ovo za kraj          

• London je prepun oldtajmera u odlicnom stanju. Iz danasnje setnje: Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted Images

Poslednjih nedelja u Tošinom bunaru, otprilike u isto vreme - kad odbacim klince u vrtić i krenem u bežanijsku po hleb i somun, viđam ženu kako vozi s a v r š e n o g bež Pežoa 404. I još ga vozi tetka baš žustro.

Poslednjih nedelja u Tošinom bunaru, otprilike u isto vreme - kad odbacim klince u vrtić i krenem u bežanijsku po hleb i somun, viđam ženu kako vozi s a v r š e n o g bež Pežoa 404. I još ga vozi tetka baš žustro.
ja cesto u svom mistu vidjam jednog ciku sa istim takvim bez pezoom, i isto mi je palo na um kako auto savrseno izgleda. 71 godiste.
  • 5 months later...
2011-04-15134626.jpgBlok 61
neki dan ga video slupanog, greota :(
  • 6 months later...

Danas bila mala izlozba u 'komsiluku'[klik na sliku za ceo set]2ia2xs7.png

• Author

Au, pa onaj peti po redu ima više od 100 godina. :)

• 2 weeks later...
Danas bila mala izlozba u 'komsiluku'[klik na sliku za ceo set]2ia2xs7.png
ti si zao covek. poslednji red, drugi sleva. tr6, jedan od nekoliko koji cu posedovati kad tad.ima jedan zeleni, divni, u bgdu, sa sve zastavama i auspuhom na mestima gde treba.

Bravo, JMS, baš su gotiva... a, nabaviću jednom makar nekog odrpanog Jag-a (ima toga ovde k'o šaše), ne zvao se ja Vasa S. Tajčić.Evo ovaj, XJ6 iz 1972, svega 3k9 traže.jagf.jpgJoš ako radi... :D

• 10 months later...

juce sam prosla pored ovog lepotana... chevy chavelle ss;615f0f8aaf9e11e2900122000a1f932b_7.jpg

jooj

i ja sam isto to rekla

a kako ti se drzi mambita i koje je godisce?

omatorela Mambita, 2003 je, al je jos uvek mlogo volem i negujem... drzi se ko nova, al kak i ne bi kad stalno u nju ulazem

• 2 weeks later...
  • Author

Šta to beše Mambita?

• 1 month later...

zastava...iz 1978i ajkula iz 1968..restaurirana, ulozeno cirka 11.000 evra, autic je lagano iz Berlina dogegao..DSC_0002.jpg

DSC_0004.jpg

DSC_0005.jpg

DSC_0009.jpg