nesha taxista Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Video sam danas ovaj automobil:Ah, bila su to lepa vremena. Za to doba moćna mašina u prilično lakoj karoseriji oslobođenoj raznoraznih današnjih džidža - bidža mogla je mnogo. 2002 tii je bio strah i trepet na mnogim evropskim stazama, ali je zahtevao prilično umeće ako se želelo voziti brzo, a bez izokretanja po putu. Osim naravno nemanja ABS, ASR, ESP i sličnih igračaka ovde se klima nije mogla dobiti ni uz doplatu. Vrelina se kod ovog auta podrazumevala čak i na minus 20. :)
zorglub Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Poslednjih nedelja u Tošinom bunaru, otprilike u isto vreme - kad odbacim klince u vrtić i krenem u bežanijsku po hleb i somun, viđam ženu kako vozi s a v r š e n o g bež Pežoa 404. I još ga vozi tetka baš žustro.
beeva Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Poslednjih nedelja u Tošinom bunaru, otprilike u isto vreme - kad odbacim klince u vrtić i krenem u bežanijsku po hleb i somun, viđam ženu kako vozi s a v r š e n o g bež Pežoa 404. I još ga vozi tetka baš žustro.ja cesto u svom mistu vidjam jednog ciku sa istim takvim bez pezoom, i isto mi je palo na um kako auto savrseno izgleda. 71 godiste.
jms_uk Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Danas bila mala izlozba u 'komsiluku'[klik na sliku za ceo set]
nesha taxista Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Au, pa onaj peti po redu ima više od 100 godina. :)
holden kolfild Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Danas bila mala izlozba u 'komsiluku'[klik na sliku za ceo set] ti si zao covek. poslednji red, drugi sleva. tr6, jedan od nekoliko koji cu posedovati kad tad.ima jedan zeleni, divni, u bgdu, sa sve zastavama i auspuhom na mestima gde treba.
Indy Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Bravo, JMS, baš su gotiva... a, nabaviću jednom makar nekog odrpanog Jag-a (ima toga ovde k'o šaše), ne zvao se ja Vasa S. Tajčić.Evo ovaj, XJ6 iz 1972, svega 3k9 traže.Još ako radi... :D
Hippie Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 juce sam prosla pored ovog lepotana... chevy chavelle ss;
Hippie Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 omatorela Mambita, 2003 je, al je jos uvek mlogo volem i negujem... drzi se ko nova, al kak i ne bi kad stalno u nju ulazem
beeva Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 zastava...iz 1978i ajkula iz 1968..restaurirana, ulozeno cirka 11.000 evra, autic je lagano iz Berlina dogegao..
Recommended Posts