Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SUV- dobri na asfaltu i malo van njega

Featured Replies

juče sam uživo video ford bronco sport

da jebe oca

pritom voze neka odvratna nemačka deca bogatih i još odvratnijih roditelja

ali kakav lepotan, čak i u ružno plavoj boji /cenim jedna koju su imali u radnji/

2023-Ford-Bronco%20Sport-front_51617_032

• Replies 498
  • Views 59k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ovako to izgleda kad vas spici F150 otpozadi, pravo je cudo da sam prosao bez povreda. Auto je bio moj tada novi civic  

• Perla folija Mnogo moćno izgleda   Uostalom

• Ne idu samo meni ovi džambo-SUV-ovi na ganglije (kao što sam već kačio na mblogu) - i vlasti su počele da ih uzimaju na nišan.   Road safety experts propose levy on large SUVs in city to cur

Posted Images

6 hours ago, Eleniko said:

juče sam uživo video ford bronco sport

da jebe oca

pritom voze neka odvratna nemačka deca bogatih i još odvratnijih roditelja

ali kakav lepotan, čak i u ružno plavoj boji /cenim jedna koju su imali u radnji/

"pravi" Bronco je jo ljepsi, jer je proprcionalniji

Misliš ovako nekakav? Jeste šmekerica, nema šta

IMG_90BBDF5EEB50-1.thumb.jpeg.cde5b9bf23c9b42995ff85f7cd2e395c.jpegIMG_D7F0F653E5CE-1.thumb.jpeg.970b9cd4e02c9fd04fdc2cde88fb3943.jpeg

Idem  za vikend da pregovaram CX30. Pre toga ću svakako zakazati test vožnju kineskog Geely-a živ nisam da vidim kakav je. 

Prosto mi je krivo što sam matori kompromiser i igram na sigurno. 

1 hour ago, bios said:

Misliš ovako nekakav? Jeste šmekerica, nema šta

ne, ovaj sa 4 vrata:

image.thumb.png.ccdce72021e6844709515514d0eca75d.png

48 minutes ago, April said:

Idem  za vikend da pregovaram CX30. Pre toga ću svakako zakazati test vožnju kineskog Geely-a živ nisam da vidim kakav je. 

Prosto mi je krivo što sam matori kompromiser i igram na sigurno. 

zabole te, ako imaš pare za mazdu nema potrebe da se kockas sa tržištem, za 6 godina je prodaješ za veće pare nego što ćeš platiti

20 minutes ago, Eleniko said:

zabole te, ako imaš pare za mazdu nema potrebe da se kockas sa tržištem, za 6 godina je prodaješ za veće pare nego što ćeš platiti

Batice, imao sam prvi Xiaomi u gradu koji si mi upravo ti doneo sa Tajlanda. 

I bio je savršen. 

Ista logika....

drugi, prvi je bio moj

:laugh:

pisao sam negde /tviter prepiska sa mačkicom paroški/

kako sam video kineza, valjda geely koji je brutalno prekopirao fermentora preko svake mere da za španca ne vredi dati tih para

@April@Eleniko

Alo bre zna se ko je imao prvi Xiaomi :mad:

Zvali smo ga Šomi

Ja stvarno verujem da će za ciglo 5 godina svi voziti Kineze

hvala bogu pa neće

za 5 godina sigurno nece

za 15+ godina zavisi od toga koliko surovo ce regulacija da suzbija benzince i od toga koliko surovo ce evropa i amerika da carine kineze

sada je no brainer da uzmes kineza ako hoces EV, placas ga od svojih para i ne zelis da dobijes duplo manji auto sa losijim perfomansama ali sa sexy znakom za iste pare

ako stvarno ne bude bilo sus automobila i ako se ne udje u ozbiljni trgovnski rat sa kinezima, vecina ljudi koji vozi skode, vw-ove, fijate, seate, renoe, pezoe i slicna vozila bez seksipila ce voziti kineze

mnogo su se zajebali nemci glede elektricnih automobila. za neverovati ako se uzme u obzir koliko im je jak lobi. 

Edited by Heaviside

Jos bih ja sacekao sa pobedom kineskih elektro automobila.

biće kao sa mobilnim telefonima

epl mercedes/bmw za bogate, kinezi ostalo za ostale

Danas  3 test vožnje.

Mazda CX30, Peugeot 5008, Geely Atlas Pro.

Pežo prijatno iznenadio, Geely ipak najbolji. Koga zanima, u vožnji jako, jako podseća na Range Rover. Geely salon pun, samo ulaze, na parkingu ima još samo jedan Atlas za test i nijedan Coolray. Coolray se čeka na isporuku od 90 do 210 dana, u zavisnosti koju boju čekaju. Msm, ljudi su se upecali na Volvo motor. U ponedeljak ću dobiti tačnu specifikaciju sedmogodišnje garancije šta tačno pokriva.

Ja, međutim, neću kupiti nijedan.

Danas sam jednostavno shvatio da mild hibridi ne mogu spustiti gradsku potrošnju ispod 8 litara, verovatno ni ispod 9. Pred koronu sam zamalo kupio Ford Ranger, koji je trošio 15 litara, a onda me cena goriva vratila u realnost. Stvari su u međuvremenu postale samo komplikovanije i možemo se kladiti da se gorivo nikad više neće vratiti na nivo pre epidemije.

Zato sam pomerio fokus na Tojine hibride i mislim da ću se od sad kretati negde u tom prostoru.