Micko8 Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 (edited) Ja sam se samo osvrnuo na ovo poredjenje i slikanje sa Zlobom koji je tada bio presednik drzave. Jednako onom sta su hrvatski igraci uradili bi bilo to da su nasi kosarkaski otisli u Srberenicu i slikali se sa Karadzicem tamo, sto se hvala bogu nije desilo . Ti njihovi kosarkasi su bili svesni da su iz Krajine masovno proterani ljudi srpske nacionalnosti a dosta njih je pobijeno na najgnusniji nacin. Zato je Kukoc ispao veliki gospodin za razliku od ovih ekstremista sto su otisli tamo sa Tudjmanom. I ja delim misljenje da je Radja u sustini ok lik za razliku od Vrankovica i Arapovica, a kod nas je to bio Tomasevic, kao recimo najveci nacionalista u ekipi . Edited December 22, 2021 by Micko8
čekmeže Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 5 hours ago, Micko8 said: Ja sam se samo osvrnuo na ovo poredjenje i slikanje sa Zlobom koji je tada bio presednik drzave. Jednako onom sta su hrvatski igraci uradili bi bilo to da su nasi kosarkaski otisli u Srberenicu i slikali se sa Karadzicem tamo, sto se hvala bogu nije desilo . Kakve veze ima Srebrenica sa Srbijom? Bilo bi kao da se naši košarkaši slikaju dogodine u Prizrenu sa ime predsednika upisati po želji. 1
Micko8 Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 (edited) Uzeo sam taj zlocin kao primer , zlocin koji je srpska strana pocinila, pa bilo je tu ranoraznih paravojnih fromacija iz Srbije, dobrovoljaca koji su ratovali tamo i ucestvovali u pokolju, a krilatica svi srbi u jednoj drzavi je bila popularna u to vreme kod nas . Poenta je da slikanje nasih kosarkasa sa Milosevicem nije bilo isto kao slikanje hrvatskih kosarkasa sa Tudjmanom. Nasi kosarkasi su dosli da proslave sportski uspeh sa gradjanima ispred skupstine a tu na prijemu se nasao i tadasnji presednik drzave , koji je tu priliku iskoristio za propagandne svrhe , dok su hrvatski kosarkasi otisli da proslave ratni zlocin, i to na samo mesto zlocina, znaci nikakakvog sportskog motiva tu nije bilo. U tome je razlika izmedju ta dva dogadjaja i to velika razlika . Edited December 22, 2021 by Micko8
zorglub Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 On 21.12.2021. at 11:16, Božo Crveni said: Komazec je još ranih devedesetih glumatao domoljuba Ako može neki pisani primer, pliz? Jer, ovo valjda znate, Komazeci su Srbi, a ja se ne sećam takvih Arijanovih lupetanja. Stojan Vranković je druga priča, ofkors. 1
Božo Crveni Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Evo, dok ne nađem u službenoj arhiviTM, kako se deklarisala na početku sukoba rvacka Srbenda, inače saigrač Komazeca jedne sezone. Uzgred, dični Arijan je 1/2 i Srbijanac jerbo mu je mater iz Kraljeva. Stojko je, po istom oficijalnom izvoru tzv. unijat.
Hamlet Strašni Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Strahovito šabanisanje. Dečko je bio između čekića i nakovnja. 5
djeneralche Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 1 hour ago, Božo Crveni said: kako se deklarisala na početku sukoba rvacka Srbenda Ja nesto ovde i ne vidim nesto problematicno u njegovim recima, sta ti mislis da je ovde pogresno? 1
copkillah Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Ako neko želi da se iznervira: https://hoopshype.com/lists/75-greatest-international-players-ever-the-hoopshype-list/ počnite samo od imena koja NISU ušla na listu, skroz dole
levi Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 pa nema ukupno 75 velikih stranih igrača u istoriji lige ne znam kako su uopšte napunili toliku listu a kamoli da je neko bitan ostao van
radisa Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 1 hour ago, levi said: pa nema ukupno 75 velikih stranih igrača u istoriji lige ne znam kako su uopšte napunili toliku listu a kamoli da je neko bitan ostao van Pa nisu samo iz NBA... Ali Bodiroga je besramno nisko, jer nije igrao u NBA...
Aleksandar88 Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Pa dobro to dobiješ kad se ne okušaš na najjačoj sceni. Dominaciju u evropskoj košarci uvek treba uzeti sa zrnom soli.Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
zorglub Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Al Horford #12 a Marčuljonis #40 i Galis #66 - ahahahahaha, ne - lista je piš.
kralj Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Ma baš je Horford ispred Galisa i Marčuljonisa problem.
Zli Gli Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Nezgodno je praviti ovakve liste, eventualno podeliti na klupske i reprezentativne uspehe pa bi bilo mnogo jasnije i lakse. Meni licno Jokic nikako ne bi bio ispred Djordjevica kad se sve sabere i oduzme, ovaj NBA sa rekreativnim odbranama gde je tripl dabl kao dobar dan mi nije neko merilo uspeha osim individualnih brojki koje svi vijaju. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Recommended Posts