Micko8 Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 (edited) Mislim da iz te hrvatske reprezentacije , jedino Kukoc ne bi napustio pobednicko postolje da se on nesto pitao oko toga. Edited September 15, 2021 by Micko8
pacey defender Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 7 hours ago, Micko8 said: Tuga velika I o kakvom 4S mamun govori Ali brca grci ispale najvece pice , prevazisli su pobegulje Trener Vujošević bi mogao da nešto kaže o epizodi iz Edmontona, lepo bi bilo čuti.
iDemo Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 11 hours ago, nahbar said: Nisam znao da je Veljko ovakav gmaz Ja sam ovo odgledao #onomad kad je izaslo - njega se ne secam al' razumem o cemu prica. Meni je otprilike sve sto je on rekao u tom razgovoru 'sasvim korektno i u granicama dozvoljenog'. Ne ulazim u cinjenice na koje se on 'naslanja' - ono - grb, pm i taj rad... Sta oni o nama misle dan danas je tu negde svakako - mislim na taj uzrast i starije - za mladje nemam zivaca da pratim.
iDemo Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Nego, je l' se racuna NBA Nostalgija? #ClubShayShay #NBA #JaValeMcGee JaVale McGee and Pamela McGee FULL EPISODE | EP. 36 | CLUB SHAY SHAY S2 Paznju obratiti na mamu™ koja je HoF i zlatna medalja na OI, i ostala galanterija. Nisam imao pojma. btw - ne znam sta je sa "Video unavailable, Watch on YouTube"...
April Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Prerano Neki od nas se još sećaju njegove 1978/79 KKP sezone sa Kićom
Svarog Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 https://www.nedeljnik.rs/niko-nije-znao-da-dolazim-na-sahranu-osim-paspalja-duda-bi-bio-srecan-da-nas-vidi-sve-zajedno-ponovo Quote “Sve se dogodilo brzo. Niko nije znao da dolazim na sahranu osim Žarka (Paspalja). Kada sam stigao na groblje sa suprugom, video sam Željka, Vlada i Danilovića, prišao sam im i seo sa njima. Obradović se iznenadio kada me je video da sam došao. Posle nam je neko prišao i rekao da bi bilo lepo da mi odnesemo Dudu u njegovu poslednju kuću. Dino se takođe pojavio u poslednjem minutu. Nisam znao u tom momentu da postoji simbolični momenat u celoj priči. Reći ću vam nešto, rekao sam to i supruzi. Možda nije trebalo da budem tamo jer sam napustio reprezentaciju Jugoslavije. U svakom slučaju, bila je čast biti tamo, sa mojim starim prijateljima. Bio je to poslednje zbogom treneru, rekao je Zdovc za grčku “Gazetu”. 3 1
eumeswil Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Super tekst na B92. Njegovo leteće visočanstvo – GOAT u nastajanju Kako postati GOAT, pre nego što uopšte kročite na najveću scenu?
MiddleClass Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 Jedino Tim Dankan bolje koristi tablu od Vilta...
kud u maglu Simoviću Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 jel zbog njega bila neka zabrana zakucavanja?
Recommended Posts