Jump to content

Featured Replies

ovako, pricao sa miskom koji je nekakav domar-domacin-namesnik djavolje varosi, put ka leskovcu je ciao - poslednji put je tamo prosao ruskim dzipom sto ce reci da ja sa obicnim kolima mogu samo u blatu da ostanem zaglavljen. sto ce reci ne gine mi povratak preko kursumlije i prokuplja za nis, u prevodu, nista od ovoga ovaj put - spicicu se pravo u restoran vodenica vo skopje, pa ko ziv ko mrtav. a djv neki drugi put, kad budem hitao do nisa i natrag. u tranzitu nema nikakvog smisla.

ovako, pricao sa miskom koji je nekakav domar-domacin-namesnik djavolje varosi, put ka leskovcu je ciao - poslednji put je tamo prosao ruskim dzipom sto ce reci da ja sa obicnim kolima mogu samo u blatu da ostanem zaglavljen. sto ce reci ne gine mi povratak preko kursumlije i prokuplja za nis, u prevodu, nista od ovoga ovaj put - spicicu se pravo u restoran vodenica vo skopje, pa ko ziv ko mrtav. a djv neki drugi put, kad budem hitao do nisa i natrag. u tranzitu nema nikakvog smisla.
Bio tamo verao se po Dj.V. i okolnim planinama (mozes videti te video uradke na jednoj TV) u februaru onda smo spicili do lebana i C.Grada i taj put preko Zitoradje i Bojnika je odlican!On je tebi pricao verovatno o putu preko Radan planine...Krenuli smo Lada nivama i onda...pokorno se vratili jer je planina rekla:Gde ste posli misevi...

Da, verovatno - ovaj rece da su prosli ruskim dzipovima, i to jedva!

• 4 weeks later...

Ja planiram da za 1. maj idem sa nekim društvom da kampujem negde na kanjonu reke Uvac, ili na nekom od okolnih jezera. Ima neko da da neki hint gde se smestiti, gde ostaviti auto i tome slično?

Ja planiram da za 1. maj idem sa nekim društvom da kampujem negde na kanjonu reke Uvac, ili na nekom od okolnih jezera. Ima neko da da neki hint gde se smestiti, gde ostaviti auto i tome slično?
kasnim, al za ubuduce, moj drugar ima brvnaru uz obalu, dotle auto ne moze da dodje, mora da se ostavi par stotina metara iznad... koga zanima nek me cimne na pm

Joj sto je tamo dobro za pastrmke. Prelepoimas info

eo fotkica

post-751-12730179826908.jpg

• 3 weeks later...

Subotica se obicno vezuje za Palic. To jezero se nalazi blize autoputu, pa prolaznici najcesce tu i sticu svoje utiske i ne nastavljaju dalje. Kakva greska...sve najbolje nalazi se u centru Sabatke:

post-2970-12743554708645.jpg

post-2970-12743554941969.jpg

post-2970-1274355529795.jpg

post-2970-12743555665048.jpg

post-2970-12743555939445.jpg

post-2970-12743556336051.jpg

au, da nisam bio tamo pa znam kako stvarno to izgleda, odmah bi seo u auto i zapizdjio..... ako nista drugo ono zbog "abrahama"

au, da nisam bio tamo pa znam kako stvarno to izgleda, odmah bi seo u auto i zapizdjio..... ako nista drugo ono zbog "abrahama"
Uuuu matori...jako dobar izbor; corba od morke rulz
  • 11 months later...

Dajte preporuku za spavanje u nekom hotelu u Leskovcu. Da bude pristojno.

Dajte preporuku za spavanje u nekom hotelu u Leskovcu. Da bude pristojno.
Predejane? :D Ima u centru neki Hajat nešto...nisam bio, ali kažu da nije nepristojan.
Predejane? :D Ima u centru neki Hajat nešto...nisam bio, ali kažu da nije nepristojan.
fenomenalna formulacija :lol:uzmi autobus do hana i spavaj tamo, leskovac je smor.

Hajat S se zove hotel.