Jump to content

Featured Replies

Cvijan je crna ovca ali je on i najpoznatijitvoj red

• Author

Svojevremeno je u udesu naseg aviona DC-9 u Ceskoj (1971 ili 1972) jedina prezivela bila stjuardesa Vesna Vulovic.U to vreme ona je bila devojka fudbalera Crvene Zvezde i reprezentativca cije je ime ?

• Author

evo i male pomoci, sem Zvezde igrao je i za Maribor jednu sezonu (pozajmica).

evo i male pomoci, sem Zvezde igrao je i za Maribor jednu sezonu (pozajmica).
Цоле Јанковић?
  • Author

Ne, iako jeste igrao na pozajmicu za Maribor (tacnije zajedno sa igracem kog treba pogoditi).

• Author

Karijeru je nastavio u USA.

Bleki?

• Author

Upravo tako.Tvoj red Larssone.

Pičite vi slobodno, kad meni nešto padne na pamet, uleteću.

Ovaj švedžanin samo kvari igru - nikad nema pitanje.Elem, evo pitanja.Jednog maja dalekih osamdesetih jedan od derbija velike četvorke odigran je iz 1-X i domaćin je te sezone postao prvak smenivši na tronu gosta - vladajućeg šampiona. Utakmica je odigrana pred više od 80.000 gledalaca. Igrač utakmice je ušao sa klupe i mada nije bio strelac, najzaslužniji je za preokret. Karijeru je počeo u jednom BiH klubu tipično socijalističkog imena. Ko je taj igrač? Ko je dao poslednji gol na toj utakmici?

Klub je po svoj prilici fk Borac iz Bosanskog šamca. Malo me buni ono iz 1-x a da je domaćin postao prvak. Ajde da pokušam. Srebrenko Repčić.

Nije Reponja.

Da li je to bilo poslednje kolo ili šta?Pošto je bilo 80k gledalaca, u pitanju je Zvezda i naš najveći™. Ali ostalo mi je nejasno.Da probam sa lupanjem - Cvijetin Blagojević?Btw, ovako iz glave - 80/81. Zvezda, 81/82. Dinamo, 82/83. Partizan, 83/84. Zvezda, 84/85. Sarajevo... nešto mi se ne uklapa.

Edited by henrik larsson

Nije bilo poslednje.Jeste "naš najveći".Nije Cvetko.Iz glave ti je dobro i sve se uklapa.

Nije bilo poslednje.Jeste "naš najveći".Nije Cvetko.Iz glave ti je dobro i sve se uklapa.
Radomir Savić?