malkin Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Ne znam onda šta računaš u završnicu. Lara je igrao (ušao kao izmena) i u osmini finala protiv Engleza. A visok je 162.Volkot je dve godine mlađi od Lenona.Ali dobro, nije ni bitno.edit: odnosi se na saveznikov post. Edited February 22, 2008 by malkin Link to comment
saveznik Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Nadjem interesantan podatak podatak tamo negde, ne kontrolišem ga jer verujem izvoru, pa postavim pitanje. E neću više.Izvin'te i praštajte. Neću se mešati pa makar ne bilo pitanja mesec dana.Kad voli dete da se igra...edit. Sad sam nešto proveravao - zamenio sam Lenona i Volkota (godine i visinu) a završnica se odnosila na četvrtfinale. Hebeš ga. Edited February 22, 2008 by saveznik Link to comment
Pera Detlić Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Ајде да ја питам кад нико неће или не може...У серији "Више од игре" има сцена кад Бецић (ког игра актуелни министар културе) обележи кредом место где се спајају пречка и статива и онда лоптом погађа ту тачку.Који фудбалер је дублирао Воју Брајовића, т.ј. Бецића приликом тих шутева? Link to comment
dragance Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Ovo izgleda Pera vise ne prati da nam da hint. Aj' da probam ja: Dzaja? Link to comment
alberto.ascari Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Jebeš Becića, ko će da postavi novo pitanje? Link to comment
Oxford Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 (edited) Jel mogu ja da probam? Koji inostrani klub su posle (edit: drugog svetskog) rata vodila cak petorica jugoslovenskih trenera? Jedan od njih primio je i drzavljanstvo te zemlje (medju najslavnijim trenerima SFRJ svih vremena, zamalo preuzeo Real u jednom trenutku). Edited March 17, 2008 by Oxford Link to comment
Brazilac Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Da nije AEK? (Bajevic, Tumbakovic, Cajkovski, Stepanovic, Savevski) Link to comment
MiddleClass Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 (edited) Da nije AEK? (Bajevic, Tumbakovic, Cajkovski, Stepanovic, Savevski)Nije. Cajkovski je kompozitor... Edited March 17, 2008 by MiddleClass Link to comment
dragance Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 (edited) Htedoh da kazem i ja AEK, ali me zajebalo ono "medju najslavnijim trenerima SFRJ". To nije ni jedan od pomenutih.Jedini drugi klub koji je blizu je PSG, ali njih su trenirala "samo" trojica "nasih" trenera (Vaske, Ivic, Vaha).Edit: usput, ko je to "najslavniji trener" - sta to znaci za ove nase (sadasnje i bivsu bracu) clanove jagnjecih brigada? Edited March 17, 2008 by dragance Link to comment
MiddleClass Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 ...ali me zajebalo ono "medju najslavnijim trenerima SFRJ". Tumbakovic covjece Tumbakovic... Link to comment
Brazilac Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Htedoh da kazem i ja AEK, ali me zajebalo ono "medju najslavnijim trenerima SFRJ". To nije ni jedan od pomenutih.A Tumbakovic? Link to comment
dragance Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 (edited) Tumba u SFRJ?Edit: grohotom se smejem. Oxford zaista jeste kezman koji je, verovatno zbog bana, ovde pod drugim nickom. Edited March 17, 2008 by dragance Link to comment
ArleKino Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Jel mogu ja da probam? Koji inostrani klub su posle (edit: drugog svetskog) rata vodila cak petorica jugoslovenskih trenera? Jedan od njih primio je i drzavljanstvo te zemlje (medju najslavnijim trenerima SFRJ svih vremena, zamalo preuzeo Real u jednom trenutku).Da nije Panathinaikos? Meni se čini da je Ivica Osim (to bi bio taj jedan slavni trener na kojeg je Oxford mislio - nije mislio da su sva petorica slavni) bio trener PAO-a, a on bi se uklopio u ovu priču sa Realom. Link to comment
MiddleClass Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 (edited) Da nije Panathinaikos? Meni se čini da je Ivica Osim (to bi bio taj jedan slavni trener na kojeg je Oxford mislio - nije mislio da su sva petorica slavni) bio trener PAO-a, a on bi se uklopio u ovu priču sa Realom.Alo bre stani malo. Po cem' je Osim slavan osim sto je Izbosne?Pa mogu i ja da kazem da je Brano Milacic najbolji trener od 45. na ovamo al' nije... ;) Edited March 17, 2008 by MiddleClass Link to comment
Recommended Posts