Lrd Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 ovo iz blica je traljavo i loše.To sam ja reko. :P Link to comment
MaryPoppins Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 To sam ja reko. :Ppa vidiš da prepisujem i potvrđujem, mogla sam da stavim i +1 :P Link to comment
Amelija Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Šta te još zanima? :)manje više to je to :)hvala svima! Link to comment
Lrd Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 (edited) pa vidiš da prepisujem i potvrđujem, mogla sam da stavim i +1 :PU stvari, danke što nisi. Tek sad vidim koliko je grozan taj plezeći smajli. Neću više nikad, obećavam. manje više to je to :)hvala svima!Svima? : P :) Edited May 23, 2012 by Lrd Link to comment
eye of the beholder Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Hvala David Shore-u na ovih 5 godina koje sam proveo uz Hausa (jebiga, počeo sam da ga pratim od 2007/8 godine)!fina epizoda i odlična serija! Link to comment
Milosh76 Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Malo mlak kraj, ali vrlo hausovski™. Jedna od najboljih serija ikada Link to comment
freakns Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Jedna od najboljih serija ikada ++kada sam odgledao Homicide mislio sam da je to, to... House je uspeo da se priblizi, uprkos skurcanoj 6 i 7 sezoni. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Jesu li je konacno ubili? sa 5 godina zakasnjenja.Kako su iskasapili nekad odlicnu seriju, strasno. Link to comment
Arkadija Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Iskreno, meni se ovaj kraj uopšte ne sviđa.A ne sviđa mi se ni cela epizoda, zaboga, sedeti u kući koja bukti u požaru, a ne ugušiti se, i posmrtni govori , njih jedno 150, bljak, jedino je fina ona pesmica na kraju. Link to comment
Garnirung Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Jesu li je konacno ubili? sa 5 godina zakasnjenja.Kako su iskasapili nekad odlicnu seriju, strasno.Amen.Serija, pri čijem gledanju sam redovno zasipao pod hranom, prskajući od smeha, često vraćao titl da proverim da li sam dobro ili uopšte skapirao fenomenalne verbalne vratolomije, se jednostavno skljokala. Lično, mislim možda sa 4, ali sigurno ne manje od 3 godine zakašnjenja. Ili u duhu serije, sa heroinskog rolerkoustera, preko vikodinskog "meh", do mlakog piva. Link to comment
Mil@n Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Počeo sam osmu, samo jedan utisak posle prvih par par epizoda: Kakva žena..... Link to comment
Mil@n Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Dobar je kraj. Sreća pa nismo videli Vilsona kako umire, smorio bi se opasno jer je jako simpatičan lik. Kontao sam da će na kraju u onom "odjavnom" delu da svima saopšti da je živ, barem prvoj ekipi, al izgleda da je samo Forman bio blagosiljan saznanja. Inače, smorio sam se najstrašnije na kraju serije, kao i uvek kada se završi neka serija koju dugo gledam. Kao da sam izgubio nekoga ili nešto. :( Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Danas odgledah poslednju epizodu. Osam godina. Dugo je to. Lep kraj, doduše. Ali je kraj. Link to comment
Њујоркер Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Ne pratih ovaj topic, ali u poslednje vreme gledam reruns Housa, ima ga, hvala Bogu, na vise kanala.Uglavnom, uhvatih veceras kad je bio na rihabu, pa sa smuvao sa Frankom Potente! JBT, Lola, zar nas je vreme 'volko pregazilo?!? Moji podocnjaci se otegli do mu, pardon, kolena, tvoj podbradak k'o u krmeta...Jos te i onaj mizantrop od Hausa povalio... :frust:Trci, Lola, trci... Trci, generacijo... Link to comment
eye of the beholder Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Popularni dr Haus, glumac i pevač Hju Lori (Hugh Laurie) sa bendom održaće koncert u Beogradu! U ponedeljak, 14. jula od 20.30, u okviru svetske turneje Hugh Laurie And The Copper Bottom Band nastupiće u Velikoj dvorani Sava centra. Link to comment
Recommended Posts