Jump to content
IGNORED

House MD

jms_uk

Recommended Posts

Posted
i kakav je novi House MD?
Korektan, na donjoj granici House proseka. Sve je bilo obično, svi zapleti, ali ima nekog šarma.
  • 3 weeks later...
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sludge Factory

251

• Milosh76

172

• freakns

76

• gervasius twinkleminkleson

57

Posted

poslednja epizoda (21. maj) zove se "everybody dies"...

Posted

jbtmi, lrde jel ovo reakcija na jučerašnju epizodu? sad me plašiš.

Posted

I red je da se završi , počeli su opasno da smaraju.

Posted

e ljudi, samo stavljajte spojlere, molim vas.

Posted
jbtmi, lrde jel ovo reakcija na jučerašnju epizodu? sad me plašiš.
Jeste. Joj. :(
Posted

čoveče, šta mi radiš, moraću da pobegnem s posla da odgledam.

Posted
čoveče, šta mi radiš, moraću da pobegnem s posla da odgledam.
Ma...možda i nije toliko strašno koliko je meni tužno i na kraju obećava da će biti još tužnije. Nekako nije fer. Mada, čitao sam posle i svi se žale da je bezveze epizoda, al' opet. Bemu mater.
Posted

jebeno sam znala. pretpostavljala o kome se radi i kad sam pročitala prvu lrdovu reakciju, apsolutno bila sigurna u prvih 90 sekundi epizode. samo sam mislila da će biti iznenada. i da, nisam ni otišla kući, morala sam da pogledam smesta. još nisam u kurcu, ali ću biti kad shvatim. sad sam gledala nestrpljivo iščekujući da potvrdim da li je to to. jebemti.

Posted

neka mi se scenaristi napuse kurca s ovim! angry.gif

Posted

poslednja epizoda koju sam gledao je kad je house uletio automobilom u kucu (tako nesto, valjda), to je kraj seste ili sedme sezone. da li da gledam dalje?

Posted
poslednja epizoda koju sam gledao je kad je house uletio automobilom u kucu (tako nesto, valjda), to je kraj seste ili sedme sezone. da li da gledam dalje?
To je kraj 7. Pa kad si gledao do tad odgledaj i osmu, pošto je to poslednji serijal.
Posted
Gledaj, osma sezona je u proseku bolja i od šeste i od sedme. A što se tiče poslednje, užasno me skenjao sam kraj, ali i Dominikin odlazak takođe i sve mi je nekako tužno i depresivno. A onaj kraj ne znam kako ću da prebolim i da li ću uopšte.