Teixeira Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 nekih drugih super serija (LOST, PRISON BREAK...).ako ti tako kazesh :D Link to comment
Weenie Pooh Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Mogao si da spojiš bold komotno. Link to comment
Lrd Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Mogao si da spojiš bold komotno. Link to comment
Weenie Pooh Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Luba meni gleda kroz prste za Lost-hejt, šta ćeš :PAko to možeš da zove super serijom sa ove istorijske distance, imam jedan most da ti prodam... Link to comment
Teixeira Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Ako to možeš da zove super serijom sa ove istorijske distance, imam jedan most da ti prodam...jebi ga, koliko god mrzeo lost, u odnosu na prison break je serijchina. Link to comment
freakns Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 jebi ga, koliko god mrzeo lost, u odnosu na prison break je serijchina.pa jeste, i prison break je serijchina u odnosu na Kasandru, tako da ne znam sta zelis da kazes :D Link to comment
Jolly Roger Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Billy Connolly :) Link to comment
Lrd Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 (edited) Super mi je epizoda, super je "kineskinja", strava su mi sve epizode u kojima se ne dovodi u pitanje Hausova ličnost i njegove metode. Shvatio sam da će mi nedostajati serija. :(Nego, er mislite da će da se skući sa Ukrajinkom? Bilo bi kul da ima kakav-takav hepi end. Edited February 28, 2012 by Lrd Link to comment
bigvlada Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Dobre su scene sa LSD-om. And you,you look like... house Link to comment
Weenie Pooh Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Park izvlači celu sezonu, bez nje bi bilo dno dna. Onaj hibridna kombinacija Kameron i Trinaestice je najgora. Ali i Čejsocentrična epizoda, i ona je najgora. A tek Taubove porodične dileme - najgore su.Očekujem da se do kraja ispostavi da je Housov otac bila Cuddy pre promene pola. Link to comment
Shan Jan Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 House & Wilson imaju istog oca. Na kraju sedaju na kauc, grickaju kokice a Gregori se konacno oseca sigurno i srecno u zagrljaju porodice (u pozadini ukrajinka sprema hranu u stilu Color of Night). Link to comment
ilija7777 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Nobody's Fault i Čejs epizode su dobro razmrdavanje koncepta. Link to comment
Jolly Roger Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 (edited) 22, poslednja 21. maja.Fox i definitivno potvrdio termin, poslednja (dvočasovna) epizoda biće emitovana 21. maja. Počinje jednosatnom retrospektivom iza koje sledi veliko finale. Edited March 20, 2012 by Jolly Roger Link to comment
MaryPoppins Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 sad se već predajem. već neko vreme gledam hausa usput, sad je već došlo do toga da mogu da peglam dok gledam nove epizode. što ne znači da mi neće nedostajati bolno. btw, meni i park i nova doktorka idu na nerve. a opet, ni 13cu nisam volela.i da, ko je ćale jebote? ispašće da je haus sam sebi tata. Link to comment
Recommended Posts