Jump to content
IGNORED

House MD

jms_uk

Recommended Posts

Posted

uh, 13, ijaoooo... mrnjauuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! pa dobro, moze li biti bolja?!??!?!?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sludge Factory

251

• Milosh76

172

• freakns

76

• gervasius twinkleminkleson

57

Posted (edited)

konačno odgledah 4. i 5. epizodu.

vratio se wilson :wub:i da - ebla vas 13.malo girl on girl action i svi dečaci obožavaju thirteen. kameron je i dalje bolja.

Edited by MaryPoppins
Posted
kameron je i dalje bolja.
13 je suludo lepa cak i da ne munchuje carpet. Ne kazem da Kameron nije ribetina i po, ali 13 je 13.
Posted

Objektivno, ni jedna ni druga nisu Cuddy ni do cukljeva! :wub::P

Posted
Objektivno, ni jedna ni druga nisu Cuddy ni do cukljeva! :wub::P
Guzicoljubac? Gde je sad Damja da te podrzi u ovom huljenju protiv trinaesticine superiornosti...
Posted

4. i 5. su neuporedivo bolje od prve tri, koje su bile totalni smor. chim se vratio wilson odma' je bolje. josh samo da je house istrajao u otpustanju trinaestice... moze da bude dobra riba koliko god hoce, ubjedljivo je najnezanimljiviji lik. a i cameron je ljepsa :P

Posted
4. i 5. su neuporedivo bolje od prve tri, koje su bile totalni smor. chim se vratio wilson odma' je bolje. josh samo da je house istrajao u otpustanju trinaestice... moze da bude dobra riba koliko god hoce, ubjedljivo je najnezanimljiviji lik. a i cameron je ljepsa :P
svaka ti je ka u njeguša :) i want my old team back.
Posted (edited)
moze da bude dobra riba koliko god hoce, ubjedljivo je najnezanimljiviji lik.
Gde je nestala stara Crna gora? :( Samo nek je ona meni onako nezanimljiva kao u petoj. Mada bi malo više Kameronice prijalo svakako. Latino je dosadniji i od Tauba. A vi se uhvatili trinestice! C, c, c... Edited by Idioteque
Posted
i da - ebla vas 13.
iz tvojih usta u bozje usi! :D
malo girl on girl action i svi dečaci obožavaju thirteen. kameron je i dalje bolja.
ja sam je obozavao i pre! sada je samo obozavam malo vise :D i nema sanse da je bolja, makar kao riba. e sada, kao lik u seriji, da, bolja mi je Cameron. ali ovaj girl on girl action ne bih menjao ni za sta na svetu :D
Posted

Evo razmisljam vec par dana kako bi 13 mogla biti bolja.

...jedini ancin je da postane vampirka.Sto je i pravac u kome bi serija trebalo da se razvija, ako mene pitate. <_<

Posted
Evo razmisljam vec par dana kako bi 13 mogla biti bolja.

...jedini ancin je da postane vampirka.Sto je i pravac u kome bi serija trebalo da se razvija, ako mene pitate. <_<

eto ti je, nosi je u supernatural( <_< )

Posted

Sad cu opet izgubiti nedelju dana mastajuci o ovom scenariju... angry.gif
Posted

:smajli koji balavi:@Gaucos :Hail:
Posted (edited)
Ja... nemam reci! :pera:Hugh Laurie :Hail:Gregory House je najjaci lik na ovoj planeti!
Skinuo sam novu epizodu...

i dok sam proveravao kakav je snimak, ton i slicno video sam i poslednju scenu... ako ti se do sad House svidjao, sad ces biti vise nego odusevljen

Edited by Milosh76
Posted

a jebemu, pa vise je i bilo vreme! go Cuddy, go!