October 24, 200816 yr uh, 13, ijaoooo... mrnjauuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! pa dobro, moze li biti bolja?!??!?!?
October 25, 200816 yr konačno odgledah 4. i 5. epizodu. Reveal hidden contents vratio se wilson :wub:i da - ebla vas 13.malo girl on girl action i svi dečaci obožavaju thirteen. kameron je i dalje bolja. Edited October 25, 200816 yr by MaryPoppins
October 25, 200816 yr MaryPoppins said: kameron je i dalje bolja.13 je suludo lepa cak i da ne munchuje carpet. Ne kazem da Kameron nije ribetina i po, ali 13 je 13.
October 25, 200816 yr Sludge Factory said: Objektivno, ni jedna ni druga nisu Cuddy ni do cukljeva! :PGuzicoljubac? Gde je sad Damja da te podrzi u ovom huljenju protiv trinaesticine superiornosti...
October 26, 200816 yr 4. i 5. su neuporedivo bolje od prve tri, koje su bile totalni smor. chim se vratio wilson odma' je bolje. josh samo da je house istrajao u otpustanju trinaestice... moze da bude dobra riba koliko god hoce, ubjedljivo je najnezanimljiviji lik. a i cameron je ljepsa :P
October 26, 200816 yr gervasius twinkleminkleson said: 4. i 5. su neuporedivo bolje od prve tri, koje su bile totalni smor. chim se vratio wilson odma' je bolje. josh samo da je house istrajao u otpustanju trinaestice... moze da bude dobra riba koliko god hoce, ubjedljivo je najnezanimljiviji lik. a i cameron je ljepsa :Psvaka ti je ka u njeguša :) i want my old team back.
October 27, 200816 yr gervasius twinkleminkleson said: moze da bude dobra riba koliko god hoce, ubjedljivo je najnezanimljiviji lik.Gde je nestala stara Crna gora? :( Samo nek je ona meni onako nezanimljiva kao u petoj. Mada bi malo više Kameronice prijalo svakako. Latino je dosadniji i od Tauba. A vi se uhvatili trinestice! C, c, c... Edited October 27, 200816 yr by Idioteque
October 27, 200816 yr MaryPoppins said: i da - ebla vas 13.iz tvojih usta u bozje usi! :D MaryPoppins said: malo girl on girl action i svi dečaci obožavaju thirteen. kameron je i dalje bolja.ja sam je obozavao i pre! sada je samo obozavam malo vise :D i nema sanse da je bolja, makar kao riba. e sada, kao lik u seriji, da, bolja mi je Cameron. ali ovaj girl on girl action ne bih menjao ni za sta na svetu :D
October 27, 200816 yr Evo razmisljam vec par dana kako bi 13 mogla biti bolja. Reveal hidden contents ...jedini ancin je da postane vampirka.Sto je i pravac u kome bi serija trebalo da se razvija, ako mene pitate. <_<
October 27, 200816 yr Kudravi Gaucos said: Evo razmisljam vec par dana kako bi 13 mogla biti bolja. Reveal hidden contents Reveal hidden contents ...jedini ancin je da postane vampirka.Sto je i pravac u kome bi serija trebalo da se razvija, ako mene pitate. <_< Reveal hidden contents eto ti je, nosi je u supernatural( <_< )
October 27, 200816 yr morgana said: Reveal hidden contents Reveal hidden contents eto ti je, nosi je u supernatural( <_< ) Sad cu opet izgubiti nedelju dana mastajuci o ovom scenariju...
October 27, 200816 yr morgana said: Reveal hidden contents Reveal hidden contents eto ti je, nosi je u supernatural( <_< ) :smajli koji balavi:@Gaucos
October 29, 200816 yr Sludge Factory said: Ja... nemam reci! :pera:Hugh Laurie :Hail:Gregory House je najjaci lik na ovoj planeti!Skinuo sam novu epizodu... Reveal hidden contents i dok sam proveravao kakav je snimak, ton i slicno video sam i poslednju scenu... ako ti se do sad House svidjao, sad ces biti vise nego odusevljen Edited October 29, 200816 yr by Milosh76