nisam ja Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 (edited) meni nishta, hranim se techno ovih dana. samo pivo.i kava Edited April 9, 2010 by nisam ja
nisam ja Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 nocas mi se jela hobotnica sa tonom bluka. sad bih miso supu.
tazza Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 nemam hleb za hleba i pavlake . nikakav. ni supstitut. joj :(
belch Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 japanski vetar :(ranije sam je dobijala za rođendan, sad više ne pamtim kad me je mama poslednji put time obradovala eh...
MayDay Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 kad sam bila mala, kad su bile sankcije, mama od jedne moje drugarice kod koje sam se igrala je pravila domaci eurokrem. evo sad mogu da osetim taj ukus u ustima a proslo je vise od 15 godina otada...kako je to nesto dobro bilo!!!isti slucaj sa bombolonima (krofnama sa zutim kremom) na koje me tata vodio svaki dan u modeni pre dvadeset godina. ma i miris mi je u nosu...
Sara Goldfarb Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 (edited) brateminli,jede mi se ona socijalna tetrapak feta u paketu crvenog krsta.sećam se ambalaže - 0.5l crveno belo pakovanje ispisana crnim slovima reč *feta* i nešto na stranjskom!slano dozlaboga. njam! Edited June 29, 2010 by Sara Goldfarb
Recommended Posts