April 4, 201114 yr Finansijski deo je obavestenje, a ne pitanje. Nisam ih ni ja kupila, nisam nestrpljiva.Jesu li i vama kada ste bili deca bake "rumenele" obraze prvim kupljenim trešnjama i jagodama?
April 4, 201114 yr Finansijski deo je obavestenje, a ne pitanje. Nisam ih ni ja kupila, nisam nestrpljiva.Jesu li i vama kada ste bili deca bake "rumenele" obraze prvim kupljenim trešnjama i jagodama?Mene su mazali krvavom dzigericom i cveklom. Jel to uobicajeno?
April 4, 201114 yr Ne samo da je uobičajeno, nego ima duplo brže dejstvo na popravljanje krvne slike i kognitivnih sposobnosti u odnosu na jagode i trešnje.Hipnoza! Edited April 4, 201114 yr by halloween
April 5, 201114 yr domace jagode? cisto sumnjam, sem ako nisu neke iz plastenika ili slicnog. ne vazi se.
April 5, 201114 yr Bamije pripremam tako što odem u Vero, kupim zamrznutu gotovu mešavinu (a ima i čista bamija), na poleđini kese ima veoma dobar recept bez mesa i spremim, što ću danas i uraditi. Ako ne nađem zamrznutu mešavinu, ima i gotovo jelo od bamija u konzervi, mada mi je to nepovoljnija varijanta zbog soli. Ako ima nešto što bih jela svaki dan, to je ovo povrće. U njima ima nešto što meni baš nedostaje. Svinjče. Edited April 5, 201114 yr by halloween
April 5, 201114 yr Mene su mazali krvavom dzigericom i cveklom. Jel to uobicajeno?Meni su gurali u dupe krvavu cveklu.
April 11, 201114 yr bamije! uf...kao ih spremas?I gde ih nalazi aman? Ja nikako ne uspevam da ih nađem u Bgdu. :(
April 11, 201114 yr Na Starom Mekratoru pijaci ih ima uvek kada im je sezona, druga baba do ulaznih vrata
April 16, 201113 yr rebarca u marinadi od limete, meda i viskija...now cravingovernight marinatingtomorrow eating
April 16, 201113 yr Uh, džeki il kakav drugi burbon, surovo ohlađen al bez leda, jaka gorka turska kafa, usoljeni bademi i Žitan bez filtera. Na Savi negde, npr. Uh.