Jump to content

Now craving!

Featured Replies

Finansijski deo je obavestenje, a ne pitanje. Nisam ih ni ja kupila, nisam nestrpljiva.Jesu li i vama kada ste bili deca bake "rumenele" obraze prvim kupljenim trešnjama i jagodama?

Finansijski deo je obavestenje, a ne pitanje. Nisam ih ni ja kupila, nisam nestrpljiva.Jesu li i vama kada ste bili deca bake "rumenele" obraze prvim kupljenim trešnjama i jagodama?
Mene su mazali krvavom dzigericom i cveklom. Jel to uobicajeno?

Ne samo da je uobičajeno, nego ima duplo brže dejstvo na popravljanje krvne slike i kognitivnih sposobnosti u odnosu na jagode i trešnje.masala-stuffed-okra-boats1.jpgHipnoza!

Edited by halloween

bamije! uf...kao ih spremas?

domace jagode? cisto sumnjam, sem ako nisu neke iz plastenika ili slicnog. ne vazi se.

Bamije pripremam tako što odem u Vero, kupim zamrznutu gotovu mešavinu (a ima i čista bamija), na poleđini kese ima veoma dobar recept bez mesa i spremim, što ću danas i uraditi. Ako ne nađem zamrznutu mešavinu, ima i gotovo jelo od bamija u konzervi, mada mi je to nepovoljnija varijanta zbog soli. Ako ima nešto što bih jela svaki dan, to je ovo povrće. U njima ima nešto što meni baš nedostaje. Svinjče.

Edited by halloween

Mene su mazali krvavom dzigericom i cveklom. Jel to uobicajeno?
Meni su gurali u dupe krvavu cveklu.
bamije! uf...kao ih spremas?
I gde ih nalazi aman? Ja nikako ne uspevam da ih nađem u Bgdu. :(

Na Starom Mekratoru pijaci ih ima uvek kada im je sezona, druga baba do ulaznih vrata

prvo ovo

Čorba od karfiola..
a onda ovo
V21328J_p1.JPG
jackdanielsx.jpg

+1

rebarca u marinadi od limete, meda i viskija...now cravingovernight marinatingtomorrow eating

Uh, džeki il kakav drugi burbon, surovo ohlađen al bez leda, jaka gorka turska kafa, usoljeni bademi i Žitan bez filtera. Na Savi negde, npr. Uh.

I ja bih al sam imao "sabijanje zaliha"...