darling Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 danima, danima mi se jedu pogacice iz kioska u parku pored zemunske gimnazije iz 85. godine, istureno odeljenje nekog ugostiteljskog zemunskog preduzeca sto je propalo na putu u kapitalizam.
gospa buba Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 piroske kod atine :(to koalicijoni sanja ^_^sto se mene tiche, moze bilo shta <_<
halloween Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Znao sam da ne treba da ulazim na topik. :(Ne verujem da nemate 150 dinara koliko je juče koštala korpica na pijaci.
renne Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 350 dinara kila, definitivno može toliko da se izdvoji.
Mil@n Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ne verujem da nemate 150 dinara koliko je juče koštala korpica na pijaci.U mom selu je pijaca samo četvrtkom, a nije da jagoda trenutno ima na svakom koraku. U Bg-u možda, ovde kod mene ne.Uostalom, odakle to, finansiski motivisano pitanje? Nisam ja kukao za parama već za dotičnom slikom tj za onim što je na njoj.
Recommended Posts