Jump to content
IGNORED

Now craving!

nisam ja

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• darling

104

• nisam ja

76

• renne

64

• assück

52

Posted

Subway® MeltSubway_Melt.jpgSweet Onion Chicken TeriyakiSweet_Onion_Chicken_Teriyaki.jpgUmreću. :(

Posted

uf, muka mi je samo kad se setim mirisa koji izbija iz te sendvičare :puke: now cravingnutri-semenke.jpg

Posted

sabvej je dno kace u sendvic svetu

Posted
Subway® MeltSubway_Melt.jpgSweet Onion Chicken TeriyakiSweet_Onion_Chicken_Teriyaki.jpgUmreću. :(
Hocu i ja :( Pre ga je bar bilo u Zagrebu sad kontam da nema blizeg od Budimpeste.
Posted

ne zajebavajte, tona trecerazrednog majoneza i plasticnog mjesa i salate izmedju 2 reciklirane kriske leba

Posted
ne zajebavajte, tona trecerazrednog majoneza i plasticnog mjesa i salate izmedju 2 reciklirane kriske leba
mmmmmm, trecerazredni majonez i plasticno mjeso i salata izmedju 2 reciklirane kriske lebadrooling-homer_full1.jpg
Posted
mmmmmm, trecerazredni majonez i plasticno mjeso i salata izmedju 2 reciklirane kriske lebadrooling-homer_full1.jpg
+tisućummmmmmmmmmmmm
Posted

ma to je rakija za na poklon, reprezentativna stvar. cuo sam da se prodaje samo na paket od 10 flasa i tada je oko 20 evra. ne znam da li je uopste ima u maloprodaji

Posted
Verovatno je dobra kad je u Now craving...koliko je jaka?Jel ima u BG da se kupi...
45%, veoma prijatnog ukusa. cugao sam je dva dana u Arilju i ne znam da li ima da se kupi u bgu, tj izguglao sam adresu radnje ali nije proverena informacija: ● Singidunum, Terazije 42; Tel: 2643-158.Radno vreme:09:00-21:00, zatvoreno nedeljom. Najveći izbor rakija,tradicionalnih poklona i srpskih kulinarskih poslastica.koliko sam video na sajtu proizvođača flaša košta 20 evropljana i može da se naruči samo u pakovanju od 6 flaša :(moraću ponovo da tezgarim u Arilju ali na leto - imaju sjajne plažice za razvrate na Rzavu
Posted

supa sa knedlamagrasak i izvestan hleb sa debelom zubolomnom koricom+1 pita od visanjazamislila sam da to sad sve lepo hasam po redu. al nije isto kad se zamislja...