Jump to content

Nizozemska je srce Kinshase

Featured Replies

:lol: Ime naučnika Volta?
nisam mogao da odolim):
u tom slucaju, najjednostavnije je ispred stajge, a ako bas pljusti, unutra.
ja se slažeminače ima puno lepih mesta, al se ja nažalost ne sećam nijednog konkretnog :lol: videćemo već sve on the face of the place
u tom slucaju, najjednostavnije je ispred stajge, a ako bas pljusti, unutra.
ako je stajga slicna onoj u selu, jednostavnije je da se nadjemo kod fontane. bilo koje.

ja jos razmisljam da li je bas nuzno da kupujem agendu :lol:

@separatista:u sredu i cetvrtak uvece sam u ahenu.ispitujem granicna podrucja rurske oblasti...

@fašista:ne razgovoaram više s tobom ako se ne budeš javio kad dođeš u nizozemske predele

Pozdrav od jos jednog separatiste, mozda vam budem u komsiluku za koji mesec, u srcu Nemacke, iliti Alzasu.:P

Pozdrav od jos jednog separatiste, mozda vam budem u komsiluku za koji mesec, u srcu Nemacke, iliti Alzasu.:P
Držim ti palčeve! :)
Držim ti palčeve! :)
Fala.:)Ce se drugujem sa srpsku (i onu fasisticku i onu separatisticku, majku vam bozju imperijalisticku:P) emigraciju s forum.:P :s_w::s_c:
  • Author

(zasto ovaj pdf nema moderatora? :unsure: )

Dugo sam bio odsutan...moze li neko da mi kaze sta je "Kinshasa"?

Dugo sam bio odsutan...moze li neko da mi kaze sta je "Kinshasa"?
da ne trolujemo, pogledaj PM. :)
Fala.:)Ce se drugujem sa srpsku (i onu fasisticku i onu separatisticku, majku vam bozju imperijalisticku:P) emigraciju s forum.:P :s_w::s_c:
samo ako nam takve ne budeš dovodio ovamo angry.png
samo ako nam takve ne budeš dovodio ovamo angry.png
Necem, na forumetu su, takodje su u inozemstvetu . wink.gif Edit:ovo i gornji post, koji je Yossie citirao, bilo je zezanje.A u vase krajeve se verovatno necu doseliti, tako ostaje u domenu mashte.wink.gif

Edited by uros_s78

ajmo, finalno pregrupisavanjeko sve dolazi i u koliko sati se nalazimo u Mastrihtu ?

Edited by Allegra