October 22, 200717 yr u tom slucaju, najjednostavnije je ispred stajge, a ako bas pljusti, unutra.ja se slažeminače ima puno lepih mesta, al se ja nažalost ne sećam nijednog konkretnog videćemo već sve on the face of the place
October 22, 200717 yr u tom slucaju, najjednostavnije je ispred stajge, a ako bas pljusti, unutra.ako je stajga slicna onoj u selu, jednostavnije je da se nadjemo kod fontane. bilo koje.
October 23, 200717 yr @separatista:u sredu i cetvrtak uvece sam u ahenu.ispitujem granicna podrucja rurske oblasti...
October 23, 200717 yr @fašista:ne razgovoaram više s tobom ako se ne budeš javio kad dođeš u nizozemske predele
October 25, 200717 yr Pozdrav od jos jednog separatiste, mozda vam budem u komsiluku za koji mesec, u srcu Nemacke, iliti Alzasu.:P
October 30, 200717 yr Pozdrav od jos jednog separatiste, mozda vam budem u komsiluku za koji mesec, u srcu Nemacke, iliti Alzasu.:PDržim ti palčeve! :)
October 30, 200717 yr Držim ti palčeve! :)Fala.:)Ce se drugujem sa srpsku (i onu fasisticku i onu separatisticku, majku vam bozju imperijalisticku:P) emigraciju s forum.:P
October 31, 200717 yr Dugo sam bio odsutan...moze li neko da mi kaze sta je "Kinshasa"?da ne trolujemo, pogledaj PM. :)
October 31, 200717 yr Fala.:)Ce se drugujem sa srpsku (i onu fasisticku i onu separatisticku, majku vam bozju imperijalisticku:P) emigraciju s forum.:P samo ako nam takve ne budeš dovodio ovamo
October 31, 200717 yr samo ako nam takve ne budeš dovodio ovamo Necem, na forumetu su, takodje su u inozemstvetu . Edit:ovo i gornji post, koji je Yossie citirao, bilo je zezanje.A u vase krajeve se verovatno necu doseliti, tako ostaje u domenu mashte. Edited October 31, 200717 yr by uros_s78
November 6, 200717 yr ajmo, finalno pregrupisavanjeko sve dolazi i u koliko sati se nalazimo u Mastrihtu ? Edited November 6, 200717 yr by Allegra