Jump to content
IGNORED

Nizozemska je srce Kinshase

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

eve ga jos jedan, ima Hans Teeuwen i boljih stvari, ali nisu titlovane

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• betty

39

• אַף אֶחָד

34

• Miralem

26

• Yossarian

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja samo da cestitam 1. maj potlacenim i gladnim gastarbajterima. i kraljicin dan, od juce, svima koji slave :)

Posted

monarhisto :oja juce zavrsih na svom prvom house boat partiju. palo i jedno mega uspesno flertovanje, drzite mi palceve nizozemokinshashani.

Posted
monarhisto :o ja juce zavrsih na svom prvom house boat partiju. palo i jedno mega uspesno flertovanje, drzite mi palceve nizozemokinshashani.
Зар се не каже "низоземокиншашави"?
Posted
Зар се не каже "низоземокиншашави"?
kaze se: "drzimo ti palceve betty", eto kako se kaze.
Posted

hm, a kaze se i boat house a ne house boat :blush:

Posted
kaze se: "drzimo ti palceve betty", eto kako se kaze.
Пробао, али онда нисам могао да откуцам поруку.
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
Bicycle_two_1886.jpgside_saddle.jpgwoman_on_bike.jpgnlc004041.11.1-v2.jpgLadies' bicycle skirt, Simpson's Spring and Summer 1899Copyright/Source1890 - gWoman's bicycle skirtWhen women began to ride bicycles in the 1890s, they dressed in bicycle suits. The hemline of the suit's skirt was shorter than was fashionable at the time, making riding easier. This skirt came in navy blue and black.Price in 1899: $3.00 Edited by bup
Posted
q: kako se vozi bicikl u suknji? :mellow:
pa na stiklama :Dn6381023957190219430ll6.jpgako imas sesir, perle i +50, utisak je potpun
Posted

Milan Jovanovic (Standard Lijez) je fudbaler godine u B :)

Posted (edited)

I jos malo sporta: Justine Henin ostavlja tenis :)izvor

Edited by baklavica
  • 1 year later...
Posted

Jel može neko da mi preporuči neki dobar klub sa živom muzikom (rok) i neku diskoteku u Amsterdamu, najverovatnije sam tamo sutra uveče sa drugaricom a nijedna pojma nema gde se u Ams izlazi i gde može da se sluša dobra muzika. Ako ima i dobar bluz i to me zanima, još ne znamo šta bismo tačno, pa je sve što znate o bilo kojoj opciji super. mućas grasijas :)