July 1Jul 1 Just now, MiddleClass said:Kakvo vas bajanje spopalo, Senegalac dobio lakat u stomak od Moreire i zato se valjao....Prošao ko Stanoje. Edited July 1Jul 1 by Milošica
July 1Jul 1 Just now, MiddleClass said:Kakvo vas bajanje spopalo, Senegalac dobio lakat u stomak od Moreire i zato se valjao....Dobio lakat, onda još jedno sekundu, dve vikao nešto, onda se setio da ga je ovaj pipnuo laktom i presamitio se kao da umire...
July 1Jul 1 Inače, danas sam gledao Engleze sa drugarom, i jbeš ga, na forumu je zabava za vreme utakmica... RL nije baš nešto...
July 1Jul 1 Just now, radisa said:Dobio lakat, onda još jedno sekundu, dve vikao nešto, onda se setio da ga je ovaj pipnuo laktom i presamitio se kao da umire...Da je Vini dobio lakat, drugu bi pesmu pevao.
July 1Jul 1 Just now, Lancia said:Da je Vini dobio lakat, drugu bi pesmu pevao.Da, kukao bi što ga nije stvarno odvalio
July 1Jul 1 2 minutes ago, MiddleClass said:Kakvo vas bajanje spopalo, Senegalac dobio lakat u stomak od Moreire i zato se valjao....Ne znam treba li da bude toliko smešno, ali bukv vrištim sad kad čitam od tebe pravu verziju priče i vraćam reči komentatora kako se igrač na travi moli za svoj tim.
July 1Jul 1 Jbm ti utakmicu, ko da sam kopao...A jbg, na 5 minuta pred kraj oni se zajebavaju pred svojim kaznenim prostorom. Izbijaj to tamo kod njih, šta ga cinculiraš... Edited July 1Jul 1 by Rudolf Pingvinoglu
July 1Jul 1 7 minutes ago, Jeremija said:6 minutes ago, James Marshall said:Rade govori sve ono što niko od nas ne smije javno, tribun, trs trs trsMogli bi da ubacimo ovu Radovu fotku kao emoji :Radetm _awkward truth: I've told you so:
July 1Jul 1 Author top utakmica, ali top2:0 -> 2:2, penaltik u nadoknadi, slabiji tim pobedisve ono što fudbal čini velikom igromnažalost ovakve utakmice se sve ređe gledaju
July 1Jul 1 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:top utakmica, ali top2:0 -> 2:2, penaltik u nadoknadi, slabiji tim pobedisve ono što fudbal čini velikom igromnažalost ovakve utakmice se sve ređe gledajuI onaj Ismailov gol, poezija.