July 1Jul 1 2 minutes ago, Lancia said:Tilemans i Trosard od svadje do zagrljajaAko od ljubavi do mržnje ima tako malo,Ja bih hteo da me mrziš najviše na svetu
July 1Jul 1 Ne gledam Novaka da se ne bih nervirao. I onda on razvali, a ja se iznerviram zbog Senegala
July 2Jul 2 Opet se vratili s 0-2 u drugom poluvremenu, ovaj put jos ludje nego protiv Japana onomadIznenadjenje za mene iskreno, ocekivao sam Senegal da ih resi
July 2Jul 2 5 hours ago, Jeremija said:Za razliku od pilota, astronauta, narodnih heroja i doktora svih mogucih nauka s PPP-a, Rade je igro top nivo fudbala. Za Magatha, Antaru, Schaafa recimoTo sto je seljo je drugi par cipelaBole ga kurac da se folira i to je kvalitet i te kakoHot take: rasizam aside, to je najbolji strucni konsultant fudbalski kog sam gledo kod nas Edited July 2Jul 2 by Ratamahatta
July 2Jul 2 Rade ne vodi repstaciju koja je imala human zoos ne tako davno pre njegovog rodjenjaKospotyn iz EU je to lepse saopstio Edited July 2Jul 2 by Ratamahatta
July 2Jul 2 1 hour ago, Pokojni Ruxin said:rade ne može da prestane da pobeđuje Rade...Rudi...potejto, potato...Inace sam ladno iskljucio utakmicu i otisao da spavam minut pre prvog gola Belgije
July 2Jul 2 36 minutes ago, JPM said:Rade...Rudi...potejto, potato...Inace sam ladno iskljucio utakmicu i otisao da spavam minut pre prvog gola Belgije Rade Garsija, kao onaj Nebane Sansajn - Djole Ramirez!Zvuci kao taksista derac/lerdi/tapkaros, a zasto i ne sve odjednom u Gvadalahari - koji ce osvojiti sve podkaste za desetak godina kad sve to zastariKad krene da prica kako poznaje sve - od Havier Agirea preko Rafe Markesa do El Chapa i kako je prosvercovo Arkana da lupa norveski bubanj Edited July 2Jul 2 by Ratamahatta
July 2Jul 2 Malo mi je neukusno ovoliko forsiranje te Radetove rasisticke budalastine, iskreno, cak i kroz foruMozda sam samo nadrkan zbog poraza