July 2Jul 2 Just now, kralj said:Bolje crnac nego glumac da se ja pitam, ali i to me valjda čini desktiminišućom bitangom. To je drugo, niko nikog nije terao da bude Bosiljcic/Bikovic...itd..
July 2Jul 2 4 minutes ago, Moonwalker said:Interesantno je da kad se ispaljuju tudji losi stereotipi o nama, nema nigde pravdanja losom komunikacijom. Vise puta svedocila tome kod ljudi kojima je dziberluk sala, ali sopstvena koza na takve stvar tanka kao flis papir.Meni nije, baš naprotiv. Sa drugarima Hrvatima se redovno zajebavam na temu stereotipa. Sa Slovencima ne mogu, oni su Srbi.
July 2Jul 2 2 minutes ago, kralj said:Btw, ja mislim da bi Rade lagano pristao da mu zet bude crnac, ali bi mu posle 70. minuta porodičnog ručka rekao da legne malo da odmori, zajebavao ga da njemu vrućine ne smetaju, dao mu bananu kad žena iznese ostalima voćnu salatu...Radetovom zetu bi isteko zeton u perionici kola taman kad sofersajbna jos ostane
July 2Jul 2 Recimo, 1 Strajnic je pola godine nakon Ronaldovog prelaska u Juventus i dalje mislio da on igra za RealMislim da je to bila ona tekma kad ih je Tadic penisovao na Bernanbeuu, na poluvremenuJebene ajkule u moru su znale da je presaoMedjutim, na tome nije mogao da se gradi licni kosmopolitizam kao na zgrazavanju nad Radetovim gafovima pa se zaboravilo posle nedelju, dveRade smeta, Straja... ma neka ga Edited July 2Jul 2 by Ratamahatta
July 2Jul 2 Author Just now, Ratamahatta said:Recimo, 1 Strajnic je pola godine nakon Ronaldovog prelaska u Juventus i dalje mislio da on igra za RealJebene ajkule u moru su znale da je presaoMedjutim, na tome nije mogao da se gradi licni kosmopolitizam kao na Radetovim gafovima pa se zaboravilo posle nedelju, dveneki pamtimo
July 2Jul 2 Just now, kralj said:Meni nije, baš naprotiv. Sa drugarima Hrvatima se redovno zajebavam na temu stereotipa. Sa Slovencima ne mogu, oni su Srbi. To je to, isti smisao za humor.Da vidis kad se ta ekipa nadje negde da bude manjina, zivo se se iznenadis kako lose primaju stereotipne sale na svoj racun. Edited July 2Jul 2 by Moonwalker
July 2Jul 2 Dva metra, sporaci, izgubice od Svajcerske™ i bice afera, ako se kvalifikujuDva metra, sporaci, nece uspeti u rodjenoj kuci da savladaju Slovenije/Danske/Albanije i nece se ni kvalifikovati, pa nece ni stici da naprave aferuIdu u polufinale turnira sve do pocetka prve utakmice kad se otkrije da ih je pola povredjeno, pola nadrkanoOtprilike jednom u 35 godina pobede evropskog protivnika na turniru, a africkog jednom u pedesetakNe mogu da zaustavim nemir i suze Edited July 2Jul 2 by Ratamahatta
July 2Jul 2 1 hour ago, Ratamahatta said:Rade je znalac fudbala i neznalac komunikacijeSve je samo ne ovo.Namazan je svim bojama. A to što ljudi tumače kao "iskrenost" kada neko baca alibi forice kako je Haverc "neuhranjeni klipan" je u rangu toga kada su se ljudi oduševljavali Karleušom kako je "iskrena" kada piša po klincima u jednom muzičkom takmičenju. A zapravo, i jedno i drugo kada dođe do onih zaista bitnih društvenih tema, negde se zagubi ta iskrenost i hrabrost. Bitno je da se gradi... Edited July 2Jul 2 by Milošica
July 2Jul 2 Misljenje Radeta Bogdanovica o bitnim drustvenim temama me ne interesuje. Ne interesuje me misljenje ni duplo pametnijih od njegaSto sam stariji sve me manje interesuje i sopstveno misljenje o bitnim drustvenim temamaFudbal je sviranje kurcu i pripada sviracima kurcu Edited July 2Jul 2 by Ratamahatta
July 2Jul 2 To je trend te estradizacije™ sa stručnim konsultantima, televizije hoće nekog ko je zabavan i televizičan™ a ne samo da stručno analizira i da to niko ne gleda.Imaju to i drugi, npr Joško Jeličić se na hrtu nalupetao 100x gore nego naš Rado. Edited July 2Jul 2 by Nikodije
July 2Jul 2 Rade >>>>>>>>>>>>>>>>>>> onaj idiot u rolci na Arenimada sve je to luk i voda za velikog Gojka Andrijaševića
July 2Jul 2 2 minutes ago, Ratamahatta said:Misljenje Radeta Bogdanovica o bitnim drustvenim temama me ne interesuje. Ne interesuje me misljenje ni duplo pametnijih od njegaSto sam stariji sve me manje interesuje i sopstveno misljenje o bitnim drustvenim temamaFudbal je sviranje kurcu i pripada sviracima kurcuMnogi se oduševljavaju kako je "bez dlake na jeziku" a sve je samo to nije. Ozbiljna mustra.Klasičan NBA analitičar kome je dopušteno da povremeno pretera jer ne ugrožava nikoga i donosi gledanost. Bude povremeno duhovit i to je to. Ali dobro, pošteno si i napisao na kraju posta.Poređenje sa Lukom Jevtovićem niđe veze, ne bave se istim poslom. Mada, nisam začuđen kad vidim od koga dolazi.
July 2Jul 2 4 minutes ago, napadaj said:Rade >>>>>>>>>>>>>>>>>>> onaj idiot u rolci na Arenimada sve je to luk i voda za velikog Gojka AndrijaševićaOnaj sto analizira?Jednom iritantno govedo.
July 2Jul 2 Ok je za procitati, nije glup deckoAli je jako nekako... kao devojcica. Delivery mi se ne svidja uopsteTaj nece biti trener nikad, to je sigurno Edited July 2Jul 2 by Ratamahatta