July 1Jul 1 Od prve sekunde deluje da je ovo Mbapeovo prvenstvo. Svuda ga ima, rastrčan kao pastuv, niđe one realovske nervoze, samo se smeje i trpa.
July 1Jul 1 Sad pogledao noćas sam bio pospan...Ono je rapsodija.Mada mislim da će da nalete na neku ekipu koja će da kaže : Daj da ih izlomimo pa da vidimo...Ne bih voleo, ali mi se "javlja" 😒
July 1Jul 1 Nisam ni najmanje ljubitelj ove generacije Francuza, ali ne bih ni ja. Ovo je nešto najbliže mojim shvatanjima savršenstva u fudbalu.
July 1Jul 1 Uvek se može desiti loš dan ekipi na turnirskom takmičenju, ili da naleti na specijalno inspirisanog protivnika, ali ovo što je do sad pokazala Francuska je najbolji fudbal na prvenstvu. Ubitačni su.
July 1Jul 1 Mozda jedino Maroko/Argentina/Brazil mogu da ih karaju na penale/prljavstinuIli SAD/Meksiko na domacinstvoOstali mogu da im ga saftajuMrzim ih al sto jes jes, ova cetvorica napred su monstrumiNe pratim fudbal puno godinama unazad, ali se ne secam da je ovaj Barkola iz PSZ-a ikad dao gol u prvom poluvremenu. U drugom ih je dao gomiluOn, Olise, Adetokumbo i Dembele su... previseJedino ako se posvadjaju medjusobno ostatak sveta ima sanse Edited July 1Jul 1 by Ratamahatta
July 1Jul 1 9 hours ago, levi said:bukvalno iz ekipe 98 sa ovima bi mogao da igra samo Desailly Mogli bi jos Karembe i Zidan, ostali su ili kese spram ovog ili zeleniKakvi su klosari mozda se ne bi ni 98 kvalifikovali da ga nisu organizovali. Ne bi ga osvojili u tudjoj drzavi s tom ekipom nema tih para. Posle su na krilima toga uzeli i EURO, a na oba turnira npr. Nizozemska bila jaca ekipa odnji. Na EURO su ih i tukli, mi smo ukrstali s tom grupomBili su jaci i 2006 nego 98/00. Prajm Anri, prajm Trezege, prajm Vieira, prajm Maluda, Zidanova labudova pesma i nadolazeci RiberiNazad svi u prajmu osim Vili Sanjola i bednog Barteza. Kupe je bio u prajmu i bio je bolji golman od njega, on je trebo branitiNe secam se ko su bili rezervisti, tj. ko je poceo turnir pa ga Riberi istisnuo. Pires mozda koji je tad vec proso prajm ili Govu
July 1Jul 1 Ubijali su na Euro, za domaćinsko SP se slažem, Brazil bi ih dobio u 9/10 sa sve kontroverzama oko Fenomena. Taj Brazil je bio nestvarno jak, Ronaldo u goat formi, po imenima najjača repka ikad.
July 1Jul 1 Pardon my French, mislite da Anri i Tiram Sr. ne bi mogli da se izbore za mesto u ovom timu?
July 1Jul 1 8 minutes ago, kralj said:Ubijali su na Euro, za domaćinsko SP se slažem, Brazil bi ih dobio u 9/10 sa sve kontroverzama oko Fenomena. Taj Brazil je bio nestvarno jak, Ronaldo u goat formi, po imenima najjača repka ikad.Najjaca reprezentacija ikad su ili Brazil iz 1970. (Pele, Tostao, Zerson, Rivelinjo, Zairzinjo, Karlos Alberto i ostali) ili Madjarska iz 1950ih (Puskas, Kocis, Cibor, Hidegkuti i ostali). Tu je fudbal dobeden na nivo umetnosti i apsolutne dominacije.
July 1Jul 1 Teško mi je to da poredim, onu čuvenu akciju iz '70 ovi iz '98. bi odigrali duplo brže sa povezom preko očiju, ali u smislu dominacije mogao bih da se složim. Ovi iz 98. imaju dva najbolja beka koje sam gledao na vrhuncu, najboljeg napadača i sve ostalo idealno popakovano u smislu balansa radilice vs. majstori.
July 1Jul 1 @zorglub Tiram sigurno bi, nema tima u kojem bi on i Zedorf bili višak. Edited July 1Jul 1 by Rudolf Pingvinoglu
July 1Jul 1 15 minutes ago, Milošica said:Šta se tu desilo sa Ronaldom, razne su teorijeTrpao ih Zidan, a Ronaldo nestao, tacnije Francuska ih je razvalila. Fanovi Brazila, pomirite se sa prosloscu, Francuska je bila mnogo bolja tu utakmicu. A reci da Anri, Tiram, Viera, Desamp, Pires... nemaju mesta u bilo kom timu ikada, je sviranje kurcu. Na stranu sto je taj tim tad sklepan na taj nacin i nasli su svoju hemiju, a ovaj sad na ovaj nacin. Kada se tako gleda na stvari, ne bih uzeo nijednog igraca od onog tima za ovaj novi, i obrnuto.