June 30Jun 30 Dobar mec, akcije, tempo. E sad realizacija je katastrofalna, a to me uvek nervira. Edited June 30Jun 30 by Miljenko
June 30Jun 30 ova cetvorka francuske ima sanse da u narednih 5-10 godina udje u istoriju kao najbolji napad ikada
June 30Jun 30 2 minutes ago, Lancia said:Francuzi danas ladno mogu da sastave dve reprezentacije i obe bi se borile za titulu.i obe bi izgubile od Argentine
June 30Jun 30 3 minutes ago, Lancia said:Samo izaziva Mesija Šteta što ovog ne rade te priče.Mbape je sjajan, ali mora još da jede plazme i mleka. Ne sumnjam da će biti i na EURU i sledećem WC u vrhunskoj formi i vrv oboriti svakakve rekorde, ali ovo prvenstvo je Mesijevo.Inače ne znam što hejtuje internet Kilijana i zove ga diktator, stalno mi iskaču neki AI anime reels koji potenciraju taj narativ.Meni on deluje kao dobar momak.
June 30Jun 30 Igra Francuska pa rastura, nema šta. Protivnik nije u istoj klasi pa sve to deluje još moćnije, ali ipak...odličan fudbal igraju.
June 30Jun 30 71 % posed lopte za francuze. 249 uspesnih pasova, svedi 76. francuzi 15 suteva od toga 6 u okvir gola i 2 blokirana.
June 30Jun 30 2 minutes ago, Krampa said:71 % posed lopte za francuze. 249 uspesnih pasova, svedi 76. francuzi 15 suteva od toga 6 u okvir gola i 2 blokirana.Seti se Nemačke, Barbara
June 30Jun 30 7 minutes ago, Valk said:Inače ne znam što hejtuje internet Kilijana i zove ga diktator, stalno mi iskaču neki AI anime reels koji potenciraju taj narativ.Meni on deluje kao dobar momak.dobar dećko na mestuhttps://romea.cz/en/world/mbappes-warning-against-the-far-right-in-france-this-is-more-important-than-tomorrows-match