June 30Jun 30 13 minutes ago, Moonwalker said:ona muskaKo je to?Svaka čast Kilijanu na stavovima, vidi se da i Marseljezu peva kako bog zapoveda.
June 30Jun 30 1 minute ago, MiddleClass said:Nema one prevare od Mesija na listi?Legenda grupne faze kad se igra sa Kurasaom, Srbijom i Crnom Gorom, Kostarikom
June 30Jun 30 Francuska - Paragvaj u osmini finala, ponavlja se devedeset osma, verovatno ce i osvajac biti isti.
June 30Jun 30 Olise kao da ima dogovor sa svedskim golmanom. Da on lepo sutira a ovaj jos lepse odbrani.
June 30Jun 30 Author Olise je prvi transfer Patrika Vijere kad je preuzeo Kristal Palas. On ga je i forsirao te prve godine kad je bio nebrušeni dijamant. Sad ga gura u priči za zlatnu loptu, mada mislim da će Ousman dobiti.
June 30Jun 30 Just now, Nikodije said:Francuze u pohodu na titulu može da zaustavi samo paragvajski gvozdeni puk, mmwko što su ih zaustavili u 1/8 finala u lensu ‘98psi ovaj put 1/8 finala sa paragvajem
June 30Jun 30 Just now, Dimitrije said:Olise kao da ima dogovor sa svedskim golmanom. Da on lepo sutira a ovaj jos lepse odbrani.Njih dvojica su zatvorili 80% utakmica u drugoj polusezoni.
June 30Jun 30 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:Sjetimo se i 2010. U Juznoj Afirici kad je Marko Pantelic dao vise golova od Mesija, Runija i Toresa zajedno
June 30Jun 30 Na prvi pogled plavi rade sve isto sto i zuti, krecu se, pokrivaju, dodaju a kao da ih ima cetvorica viska, fudbal je jednostavan kada sve znas
June 30Jun 30 Posto sam dokon, a utakmica ne nosi neizvesnost, uzeo sam da istrazujem da li je ovo jedino svetsko prvenstvo Francuske,a da nema nijednog igraca iz dva Olimpika, iz Marseja i Liona. Izgleda da jeste.
June 30Jun 30 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ko što su ih zaustavili u 1/8 finala u lensu ‘98psi ovaj put 1/8 finala sa paragvajemToj Francuskoj 98 glavni napadač je bio Stefan Givarš lol a gle sad šta imaju