June 24Jun 24 16 minutes ago, Tsai said:cek ima lik koji se preziva ko Fifa unazad, Afif? covek je promenio ime nakon sto je katar dobio sampionat onomad. bilo na bbc-ju.
June 24Jun 24 1 minute ago, Pokojni Ruxin said:na koga ide bosna ako bude invazija vanzemaljaca na škotska-brazil kao što je najavljeno?U bre, to sam sto nije pocelo
June 24Jun 24 Ja sad gledam ostale grupe, pa i nece biti tako lako proci dalje sa 4 boda kako se mislilo
June 24Jun 24 Zapravo, kombinacija koja Bosnu vodi na Nemacku, je dosta realna:1) Da Skotska ne pobedi Brazil2) Da Japan dobije Svedsku3) Da Paragvaj i Australija ne odigraju nereseno4) i da Ceska ne pobedi Meksiko
June 25Jun 25 Žao mi što nisam gledao. Dakle u sledećoj rundi zemlja u kojoj sam se rodio vs zemlja u kojoj živim. Win win
June 25Jun 25 8 hours ago, JohnnyD said:Zapravo, kombinacija koja Bosnu vodi na Nemacku, je dosta realna:1) Da Skotska ne pobedi Brazil2) Da Japan dobije Svedsku3) Da Paragvaj i Australija ne odigraju nereseno4) i da Ceska ne pobedi Meksiko2/4 imamo...
June 25Jun 25 Dakle BiH definitivno prošla ne postoji više no teoretska šansa da se ne plasiraju dalje?
June 25Jun 25 Gledam 3rd place ranking na SofaScore, mislim da još nisu teoretski sigurni.Treba im da budu bolji od bar 4 od ostalih trećeplasiranih. Za sad su sigurno bolji od 3 (Koreja, Škotska, Senegal). Mogu da ispadnu ako svi preostali trećeplasirani pobede sledeću.
June 25Jun 25 Znači, prošli su. Pa lepo, čestitam im drugi plasman na Svetsko prvenstvo tj. među 32 najbolja tima.
June 25Jun 25 2 hours ago, jezovuk said:Gledam 3rd place ranking na SofaScore, mislim da još nisu teoretski sigurni.Treba im da budu bolji od bar 4 od ostalih trećeplasiranih. Za sad su sigurno bolji od 3 (Koreja, Škotska, Senegal). Mogu da ispadnu ako svi preostali trećeplasirani pobede sledeću.Da ali recimo zadnje kolo igraju Alžir i Austrija, i jedni i drugi imaju po 3 boda a Alžir ima -2 gol razliku, dakle nema šanse da bude kombinacija u kojoj su obje ekipe bolje na 3. mjestu od BiH. Praktično su već prošli.
June 25Jun 25 U Becu je bilo bas dosta auta sa zastavicama, ljudi i dece u dresovima i sl. Definitivno najveci hype do sada u gradu. (hrvati cekaju bar polufinale da se okupe, a turci su se raspali=I posle je bilo veselo ali bez nekih posledica.