June 24Jun 24 Veceras krece ono pravoMeni ovde samo Kanada gotivna, kad bi mogli svi ispasti... Ne bi volo da prodju susjedi, a treba cudo da se desi da Svicarska s 4 boda ne prodje kao treca (jedino moguce ako Katar bude drugi) Neka bude Bosna X da ispadnu i jedni i drugi, a za drugu tekmu me zabole po kurca
June 24Jun 24 1 minute ago, Ogawa said:Koliko BiH treba da nabije™ ove beduine da bi prosla dalje?Zavisi od rezultata u ostalim grupamaGuesswork je da ce 4 boda biti dosta kako god, sto bi znacilo i da je 1 razlike dovoljno. Ako nakantaju ove jedno 5-0 kapiram da idu dalje sigurnoAko tuku Katara 1 razlike imaju 4 boda i gol razliku -2. I onda danima cekaju rasplet po ostalim grupama s treceplasiarnimaI Bosna i Katar mogu da budu cak i drugi, ali to je na dugackom stapuBosna ne moze da bude ispred Svice, Katar ne moze da bude ispred Kanade jer su ih ugazili i jedni i drugi. Sanse za to su da obe tekme budu rezultatske katastrofe za nekoga. Bosna i Katar ne mogu oba da prodju, samo 1 moze u top 3Ali Bosancerosi su kao FK Meteor iz Porodicnog Blaga, njima treba 2 godisnja doba da daju 5 komadaS 2 boda skoro sigurno nema dalje Edited June 24Jun 24 by Ratamahatta
June 24Jun 24 Hvala. Bash sad i ja gledam. Nisam se do sada uopste unosio kako stoji "po drugim grupama" - racunao sam rano je...
June 24Jun 24 Recimo Bosna ako tuce ove, sigurno je ispred Senegala/Iraka, koji mogu jedino treci biti ako pobede. Ako tu bude X, ispadaju oba s po jednim bodom.Cini mi se da Ekvador i Kurasao ispadaju - igraju protiv Svabova i Bjelokosti, imaju oba po 1 bod. Svabo je na zadnja 2 mundijala ispo u zadnjem kolu, ali im je trebalo, nisu kalkulisali. Sad mogu da se zajebavaju, pa mozda Ekvador nekim mirakulom dobije. Bjelokost kontam da tuce ove, no brainer. Njima je i bod dosta da idu dalje kao drugiAko Brazil dobije Skote, BIH ide i iznad njihAustralija - Paragvaj igraju tekmu za plasman - ako bude X Australija druga, Paragvaj treci s 4 boda i gol razlikom -2. Ako Degenek dobije, BIH ide iznad Paragvaja. Ako Paragvaj dobije, Australija ide ispod BIH jer bi opet u tom slucaju imala 3 boda.Ceska i JAR imaju samo po bod - a igraju protiv Mehika koji je prvi u grupi sigurno, i Koreje koja ima 3 boda i koja deluje kao dosta bolji tim od JAR. Ako tu npr. budu 2 neresene, Bosna ide i iznad njihAustrija - Alzir - ako neko dobije, porazeni ide na trece mesto i ima 3 boda. S neresenom obe ekipe po 4 boda, Austrija neutralna gol razlika, Alzir -1Ostale grupe su jako zajebane, ne znam sta da mislim. Moguce je i da Svedska ispusi od Japana i s 3 boda isto bude treceplasirana. Ako momcad izgubi nadam se od Gane, i oni 3 boda i negativna gol razlikaLong story short - mislim da ce 4 biti dosta, i to bez obzira na gol razliku. Sasvim je realno i da neko s 3 boda i pozitivnom ili neutralnom gol razlikom ode dalje 2 boda vec ne verujem da moze biti dosta za bilo sto Pojeli smo morske plodove, palacinke s orasima, popili litar zdrebecije krvi, fingerovali smo se u kolima usput, sada nespretno ulazimo u stan i krece madjija
June 24Jun 24 Cenim da ce biti ovakoHot take: Spanci pustaju one kerusine kao sto je Mehiko jednom pustio Panamu da ode direktno, pa on omlatio neki Bahrein u barazu jer bi Panama to mozda ispusilaMehiko, KorejaKanada, SvicaMaroko, BrazilNjemacka, BjelokostKape Verde, UrugvajArgentina, AustrijaEngleska, GanaHolandija, JapanAmerika, AustralijaIran, BelgijaFrancuska, NorveskaKolumbija, PortugalTreca mesta (po bodovima)Ceska 1, 2 ili 4Bosna 2 ili 4Skotska 3 ili 4Ekvador 1, 2 ili 4Spanija 4Alzir 3 ili 4Decki 3 ili 4Svedska 3 ili 4Paragvaj 3 ili 4Egipat 4Senegal 3DRK 2 ili 4 Edited June 24Jun 24 by Ratamahatta
June 24Jun 24 Operacionalizacija nacela sadrzanih u Zakonu o sluzbenoj upotrebi jezika i pisma Edited June 24Jun 24 by Ratamahatta