June 24Jun 24 Author 1 minute ago, radisa said:Gotovo ovo... Radujmo se utakmici sa Nemačkom :Djel bosna ide kao druga?
June 24Jun 24 3 minutes ago, Frank Pembleton said:@bios A gde si ti pa ti je loš terminCDT, kod mene ovo počelo u 2 popodne. Uveče sve neki Alžiri, Haiti, Paragvaji… Tako se i sa euroligom patim svake godine. Jedino mi NBA pada uveče od stvari koji me zanimaju, ostale američke sportove ne pratim
June 24Jun 24 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jel bosna ide kao druga?Treća i verovatno ide na Amere Kanada druga zbog gol razlike.
June 24Jun 24 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jel bosna ide kao druga?kao treca valjda, kanada ima isto bodova za sada ali bolju gol razliku
June 24Jun 24 Just now, Milošica said:Treća i verovatno ide na AmereKanada druga zbog gol razlike.Jesi siguran, ja sm gledao neki presek juče da idu na Nemce?Jbg, ako idu na AMere, nije lepo, ali može biti zanuimljivo....
June 24Jun 24 8 minutes ago, radisa said:Jesi siguran, ja sm gledao neki presek juče da idu na Nemce?Jbg, ako idu na AMere, nije lepo, ali može biti zanuimljivo....Evo kaže Viško SAD ili Ger, zavisi od raspleta u ostalim grupama...Postoji i dalje navodno neka mala šansa da ispadnu, ko navija za BiH neka navija za Brazil protiv Škotske. Edited June 24Jun 24 by Milošica
June 24Jun 24 na koga ide bosna ako bude invazija vanzemaljaca na škotska-brazil kao što je najavljeno?