June 24Jun 24 2 minutes ago, levi said:Rts ispoštovao sve golove Bosne do sada. Dva univerzuma I Hrvata isto.
June 24Jun 24 Pa rekao je ovaj na Areni spektakularan gol.Od koga je, dosta je.Umalo i treci. Edited June 24Jun 24 by radnik
June 24Jun 24 Author drugi gol sam ispratio i nije baaaš parastos, al nema ni neke egzaltiranosti@vracharac pa zar žvaljo nije iz bugojna, to su njegovi
June 24Jun 24 BiH prava ex-yu škola, gol, gol, šansa, deder da se mi sad malo povučemo, pričuvamo ovo, prištedimo snagu, pa prime gol.
June 24Jun 24 Author 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:drugi gol sam ispratio i nije baaaš parastos, al nema ni neke egzaltiranostigovnar je za dve oktave radosniji kad katarci daju gol
June 24Jun 24 Evo i Straje na parastosu.Utakmica toliko dosadna, da je ni golovi ne popravljaju. VII2vs6 je evropsko prvenstvo za ovo
June 24Jun 24 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:drugi gol sam ispratio i nije baaaš parastos, al nema ni neke egzaltiranosti@vracharac pa zar žvaljo nije iz bugojna, to su njegoviČipuljići mnoge stvari zaboravljam ovu nazalost ne
June 24Jun 24 Just now, radnik said:Mnogo je BiH suplja pozadi. Moraju opet na 2 razlike, pa da ne panice.Bojim se da če ih koštati onaj crveni u prošlom kolu...