June 24Jun 24 ja sam za bosnu, ali za neutralne najbolje je da se ovo zavrsi nereseno. nemaju ove dve ekipe sta dalje da traze na svetskom
June 24Jun 24 Bosna lepo napada, ali odbrana im je katastrofa. Doduse u prethodnim utakmicama su pokazali da mogu dugo da odolevaju a danas protiv najslabije ekipe u grupi strepe jer svaki napad protivnika je pretnja za gol BiH.
June 24Jun 24 Poludeli su komentatori sa statistikom, ko da gledam NBA, ''najmladji fudbaler koji je dao gol van kaznenog prostora'' idi jebote.
June 24Jun 24 Ne gledam nažalost, odvratan termin. Ali navijamHajmo Bosno uvalite im još jedan!Hajmo i Hercegovino, ako baš mora
June 24Jun 24 Baš su tanki Bosanci, više taktički i po fudbalskom IQ nego po nekom individualnom znanju i mogućnostima
June 24Jun 24 30 minutes ago, roux senyurt said:ja sam za bosnu, ali za neutralne najbolje je da se ovo zavrsi nereseno. nemaju ove dve ekipe sta dalje da traze na svetskomJa navijam da prođu, ići na Nemce, to je uvek lepo gledati... Ne kažem da će biti interesantno, samo će biti lepo...
June 24Jun 24 @bios A gde si ti pa ti je loš termin?BTW, gledajući ove repke iz "donjeg doma" pa uporedjujem sa nama, i meni izgleda da mi zaista nismo za ovo SP
June 24Jun 24 1 minute ago, Frank Pembleton said:i meni izgleda da mi zaista nismo za ovo SPDa li je ovo iko uopšte dovodio u pitanje