June 23Jun 23 5 minutes ago, Hele said:Ovo je sramota šta se radi Ronaldu, generalno, ne samo ovaj meč. Jedan od najvećih ikada. Uživajmo dok traje.
June 23Jun 23 1 minute ago, Pokojni Ruxin said:Pa ako ti je lakše kad se istreseš ok, ali čak iako jeste, problem je i dalje tu i dublji je.
June 23Jun 23 Još kad Midlara ubaci Kilijana u priču, ima sve da pršti. Gori smo od onih Gala iz Asteriksovog sela što se glože oko svega
June 23Jun 23 2 minutes ago, 189- said:pijandure ispred prodavnice bi zavidili na ovim tejkovima ovde oko ronaldaIt takes one to know one.
June 23Jun 23 mnogo ste dosadni i ozbiljni, zato sam ja goat forumaš Edited June 23Jun 23 by Pokojni Ruxin
June 23Jun 23 1 minute ago, Hele said:Pa ako ti je lakše kad se istreseš ok, ali čak iako jeste, problem je i dalje tu i dublji je.Šta je dublje, leba ti? Što ti ne možeš da pojmiš jednostavnu stvar da je nesumnjivo jedan od najboljih fudbalera svih vremena, PAZI SADA: nekima odbojan, nesimpatičan, odvratan itd itd?
June 23Jun 23 Just now, JohnnyD said:"Ronaldo se poradovo golu Leaoa"! NECUVENO! Citajte u InformeruRonaldo be like:
June 23Jun 23 3 minutes ago, copkillah said:It takes one to know one.cekamo sledecu utakmicu senegala kako ces u deset uzastopnih postova prozivati manea sto je predator i silovatelj
June 23Jun 23 Pogled užasa kad je shvatio da se namešta zicer njegovom saigraču, kome realno ovaj gol ne treba ni za kakvu goat utrku
June 23Jun 23 Mendesov gol a da je citav stadion ocekivao Ronaldov sut...nesto prelijepo.Koliko mi fali Pepe. Da budu pravi omrazeni mamojebi
June 23Jun 23 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Pogled užasa kad je shvatio da se namešta zicer njegovom saigraču, kome realno ovaj gol ne treba ni za kakvu goat utrku Leao bi ga dao lakse, nego prvo mu se vrzma po glavi da doda Ronaldu, u tom momentu shvata da je ovaj u ofsajdu, i na kraju ono nesto izmedju, srecom lopta se digla tolko da prodje tik ispod precke