June 24Jun 24 16 minutes ago, Lezilebovich said:Yaya Toure od redje pominjanihManjkaju Italijani na ovim listama, gde su Maldini ili Barezi ili Toti ili Badjo ...Genijalac. Ne znam dal je ikog zadesila losa sreca, kao njega sa Pepom i Busketsom.
June 24Jun 24 59 minutes ago, Svarog said:Vidim da na ovom topiku, iz nekog razloga, provejava mišljenje da je ovo poslednji Ronaldov mundijal. Svašta.Na sledećem daje hettrik Vanuatuu u stodvadesetosmini finala. Mark my words.To je ono sa 64 ekipe?
June 24Jun 24 15 minutes ago, Frank Pembleton said:To je ono sa 64 ekipe?Još se ne zna da li će proširiti pošto će biti 100 godina od prvog SP mada se ne bih iznenadio
June 24Jun 24 10 minutes ago, sasha said:Još se ne zna da li će proširiti pošto će biti 100 godina od prvog SP mada se ne bih iznenadioGlupo bi bilo da ne vidimo Nauru povodom 100 godina SP.
June 24Jun 24 7 minutes ago, Lancia said:Glupo bi bilo da ne vidimo Nauru povodom 100 godina SP.A gde ćeš ti na SP da gledaš, u Maroko?
June 24Jun 24 Just now, sasha said:A gde ćeš ti na SP da gledaš, u Maroko?Xaxa, obavezno. Mislim da cu u septembru na jednu izvidnicu do Marakesa. Btw, bice jedna grupa na Kanarima.
June 24Jun 24 7 hours ago, radisa said:Pratim i podizem za Jovu Sarcevica... Lerinc je imo najbolju belacku biciklicu koju sam vidoI to po kakvim fudbalskim tepisima ju je izvodio samo dodaje na virtuoznosti
June 24Jun 24 37 minutes ago, Ratamahatta said:Lerinc je imo najbolju belacku biciklicu koju sam vidoI to po kakvim fudbalskim tepisima ju je izvodio samo dodaje na virtuoznostiJbt, ja sm tog Lerinca gledao uživo, više sezona, osim smešnog prezima, nipočemu ga nisma zapamtio...Više sam zapamtio Puaču i Pekeza nego njega...
June 24Jun 24 U Zvezdi je bio odlican, jedan od boljih u prvoj Muslinovoj ekipiMnogo je bolji bio i od Bajcetica i od Dejana Ilica, najbolje smo igrali kad su na terenu bili on, Boskovic i Acimovic u veziMarkovic/Dudic desno, Gvozdenovic levo, nazad Bunja i jos dvojica - uglavnom Glogovac i Lalat/Vitakic/Vukomanovic i napred Drula + Pjana i Stevanovic/Jelic kad je neko povredjenBajcetic je bio nekako Jokanovic s Temua, spor i smotan u svemu, Dejan Ilic nije znao nista osim da krje, a narocito Sasu Ilica, a Lerinc je znao i da tribla i da povuce i da doda i da zutegneMeni je bio veoma drag igrac i zasluzuje da bude na ovoj listiNajsporija biciklica sveta, ali ne znam zasto nikad necu zaboraviti tu tekmu protiv Rada kad je 2x prodo foru. To je bilo pre vise od 25 godina i ostalo mi tetovirano u secanju, ima to i na klipu negde. Duplo sporije se igralo nego danas ali se lopta lepse terala i triblala Edited June 24Jun 24 by Ratamahatta
June 24Jun 24 pesi je one tram wonder. nije prosao mordor lige tipa kalco i pl. u psgu se kvalitetno fucnuo.meni on nikako nije za goata sve da uzme jos jedno svecko. nesto fali
June 24Jun 24 bio bi baš blam u goat konverzaciju ubacivati nekog ko uopšte nema svecko, ali dal je jedno, dva ili tri već nije toliko relevantno
June 24Jun 24 10 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:pesi je one tram wonder. nije prosao mordor lige tipa kalco i pl. u psgu se kvalitetno fucnuo.meni on nikako nije za goata sve da uzme jos jedno svecko. nesto faliFale silovanja, alkohol, gudra i favela, utaju poreza je ispostovao sto se tice GOAT checkboxaSto je car i dalje? Zato sto nikad nije ni igro na snagu i brzinu, vec na skill. On sad 80 minuta moze da seta, u ovih 10 ce napraviti picvajz i to je toMeni je jedino zao sto je Argentinac Edited June 24Jun 24 by Ratamahatta