June 23Jun 23 Moram da primetim da je portugalski golman bas simpatican. Uvek su imali dobrog frajera na golu od Vitora Baie…
June 23Jun 23 1 minute ago, Valk said:Previše se mrači na Kristijana, nikad nije pokazivao ništa drugo osim da mu je izuzetno stalo kad igra za reprezentaciju.Jeste mu stalo, ali po cenu da "proguta" ostatak tima. Naravno ne očekujem da on sam to reši , zato postoje selektori...
June 23Jun 23 2 minutes ago, Valk said:Previše se mrači na Kristijana, nikad nije pokazivao ništa drugo osim da mu je izuzetno stalo kad igra za reprezentaciju.Stvarno, što se mrači na silovatelja
June 23Jun 23 Just now, Frank Pembleton said:Jeste mu stalo, ali po cenu da "proguta" ostatak tima. Naravno ne očekujem da on sam to reši , zato postoje selektori...Tačno,onaj drugi je to skapirao pre par godina,stigle dve CA i WC
June 23Jun 23 Ronaldo ovu utakmicu igra kako nalaze njegova reputacija jednog od najboljih igraca na pocetku ovog veka. Agresivan, nudi se, ulazi u sanse, daje golove, igra odgovorno i za tim. Tako covece, tako se igra poslednje SP u karijeri.
June 23Jun 23 Ima se dojam da čim se stvori neka polukontra, svi gledaju gde je Ronaldo i kako da ga usluže. Postoji neka negativna tenzija i neopuštenost, kao da on mora završiti svaki napad. To jebava Portugal, a ne puka činjenica da CR ima 40 godina
June 23Jun 23 3 minutes ago, copkillah said:Stvarno, što se mrači na silovatelja Niko ovde ne komentariše njega negativno u kontekstu optužbe za silovanje (izvinite, gospodine forenzički inspektore, nismo Vas prepoznali) nego kao fudbalera.
June 23Jun 23 5 minutes ago, copkillah said:Stvarno, što se mrači na silovatelja Jbt priča se o fudbaluWhite knight maxxing ko da smo na Redditu
June 23Jun 23 Mislio sam da neću da pratim ili da ću samo na kraj da se uključim, ali kakvo prvenstvo i kakvi majstori.I umesto da se uživa...Ovo je sramota šta se radi Ronaldu, generalno, ne samo ovaj meč. Jedan od najvećih ikada. Uživajmo dok traje.
June 23Jun 23 Just now, Valk said:Niko ovde ne komentariše njega negativno u kontekstu optužbe za silovanje (izvinite, gospodine forenzički inspektore, nismo Vas prepoznali) nego kao fudbalera.Pričamo o sportisti koji je tražio ofsajd za gol svog saigrača, zato što on nije postigao taj gol? Pričamo o fudbaleru koji se ne raduje zbog golova svojih saigrača, jer ih on nije postigao? To što se večeras radovao je samo zato, jer je shvatio da bez njih neće imati šansu da se bori za ovaj trofej.
June 23Jun 23 Lipsace Ronaldo jbt, Martinez moli boga da Ronaldo sam trazi izmenu, ovaj bi to i uradio da Mesi nije dao 5 golova do sad... prilicno zajebana situacija
June 23Jun 23 Just now, JohnnyD said:Lipsace Ronaldo jbt, Martinez moli boga da Ronaldo sam trazi izmenu, ovaj bi to i uradio da Mesi nije dao 5 golova do sad... prilicno zajebana situacijaNadam se da će to i da ih košta na kraju. To bi bilo onako baš pravedno, jer ovaj nema muda da ga zameni ni na 4:0 u 85. minutu protiv Uzbekistana.
June 23Jun 23 Sve će da ih promeni sem Ronalda , ladno rizikuju neoprezan start nekog uzbekistanca i ćao