June 24Jun 24 55 minutes ago, Valk said:Jok i nismo Nego obično nisi s druge strane tarabe.WatTo prema vama sa druge strane tarabe je čista mržnja, ne patetika
June 24Jun 24 7 minutes ago, napadaj said:WatTo prema vama sa druge strane tarabe je čista mržnja, ne patetika It's in the eye of the beholder.
June 24Jun 24 47 minutes ago, Valk said:Ma ja i zaboravim da je Kiki™ igrao u Mančesteru, uopšte mi to nije razlog blagonaklonosti. Prosto ga cenim jer je neverovatan fudbaler.Inače mi nije ni u deset omiljenih svih vremena.Daj tih deset da vidimo
June 24Jun 24 Naravno da ima zainteresovanih, svi vole da se upisuju u leksikon na forumu i obaveštavaju urbi et orbi šta vole/ne vole. Sve sâm narcis, moj Miloše.
June 24Jun 24 Just now, Valk said:Naravno da ima zainteresovanih, svi vole da se upisuju u leksikon na forumu i obaveštavaju urbi et orbi šta vole/ne vole. Sve sâm narcis, moj Miloše.Ima možda toga, a može biti i neki OCD.A ima i da vidiš šta drugarica iz odeljenja voli pa udariš kontru ili možda mečuješ.
June 24Jun 24 RekobaDjalminjaAspriljaDiego iz VerderaEdmundoBerbatovKvatemok BlankoDrulovicLeo LerincMilijas Edited June 24Jun 24 by Ratamahatta
June 24Jun 24 Yaya Toure od redje pominjanihManjkaju Italijani na ovim listama, gde su Maldini ili Barezi ili Toti ili Badjo ...
June 24Jun 24 Vidim da na ovom topiku, iz nekog razloga, provejava mišljenje da je ovo poslednji Ronaldov mundijal. Svašta. Na sledećem daje hettrik Vanuatuu u stodvadesetosmini finala. Mark my words.