June 24Jun 24 13 minutes ago, dillinger said:Ronaldo je u svakom slucaju najbolji igrac Premijer Lige tj najviseg nivoa engleskog fudbala ikada Pricamo naravno o sezonama 06/07, 07/08.Onu poslednju sezonu 08/09 bio je dosta I povredjen.Koji su ti kriterijumi za tu tvrdnju?
June 24Jun 24 5 minutes ago, copkillah said:Koji su ti kriterijumi za tu tvrdnju?Peak igra/forma. To sta je igrao te dve sezone je bilo brutalno, mislim prvo kao klasicno krilo a onda kao napadac. Pocetkom sezone 08/09 sam Ferguson je izjavio da nikad bolji tim nije imao I nikad boljeg igraca od njega.
June 24Jun 24 4 minutes ago, dillinger said:Peak igra/forma. To sta je igrao te dve sezone je bilo brutalno, mislim prvo kao klasicno krilo a onda kao napadac. Pocetkom sezone 08/09 sam Ferguson je izjavio da nikad bolji tim nije imao I nikad boljeg igraca od njega.Mislio sam da govoriš o PL, ne o njemu.
June 24Jun 24 Niko od ovih koji se u istoriji smatraju boljim od njega nije igrao u Engleskoj. On jeste, kratko doduse ali jebitacno. Toliko dobro da uveren sam, niko nikad tamo bolju igru nije pruzio. Ako me se pita ni on posle nikad bolji nije bio, mozda samo 2011/12 Ono kad je ucutkao Kamp Nou na Ozilovu asistenciju I razsrafio Holandjane na Euru. Edited June 24Jun 24 by dillinger
June 24Jun 24 može da se diskutuje o tome da je jedan od najvećih igrača koji su igrali u pl, ali nije legenda pl kao neko ko je svoj peak imao u realuverovatno nije ni u top 10, i ne očekujem ga nikad na tim listama koje obično opravdano predvodi anri Edited June 24Jun 24 by Pokojni Ruxin
June 24Jun 24 možda je u top 10 igrača junajteda u pl eri, ali nisam siguran. i to je prejaka lista realno
June 24Jun 24 58 minutes ago, Milošica said:Nismo navikli na ovu patetiku od napadaja Jok i nismo Nego obično nisi s druge strane tarabe.
June 24Jun 24 13 minutes ago, Valk said:Jok i nismo Nego obično nisi s druge strane tarabe.U ovom slučaju ste iza iste, sektaške™ tarabe
June 24Jun 24 Ma ja i zaboravim da je Kiki™ igrao u Mančesteru, uopšte mi to nije razlog blagonaklonosti. Prosto ga cenim jer je neverovatan fudbaler.Inače mi nije ni u deset omiljenih svih vremena.
June 24Jun 24 5 minutes ago, Valk said:Inače mi nije ni u deset omiljenih svih vremena.Zato što si odrasla, zrela i zdrava osoba (uprkos upitnim navijačkim izborima ali ok)
June 24Jun 24 kad je bra(u)t haaland došao u siti u debitanskoj sezoni je postigao je 52 gola i oborio sve rekorde. sam siti je dao više golova, primio manje, i osvojio više bodova u prethodnoj sezoni kad je najbolji strelac bio mahrez sa tipa 20 golova i igralo se bez špicane znam zašto sam to podelio na ronaldovoj temi
June 24Jun 24 1 hour ago, napadaj said:Ja sam Pericu 98 tako zamisljaoI on je nosio tu traku na njonji
June 24Jun 24 4 hours ago, dillinger said:Peak igra/forma. To sta je igrao te dve sezone je bilo brutalno, mislim prvo kao klasicno krilo a onda kao napadac. Pocetkom sezone 08/09 sam Ferguson je izjavio da nikad bolji tim nije imao I nikad boljeg igraca od njega.Odlican tim, neko™ mu dao gol glavom izmedju 2 buzdovana