June 23Jun 23 Nadam se da kapiraš da ovo nema veze ni sa Mesijem, Halandom, Mbapeom, Ronaldom, nego sa međusobnim odnosima forumaša. Neko voli popa, neko popadiju, a svi se međusobno potprckujemo i zezamo, što je ok. Ne valja samo kad se mnogo primimo i krenemo da se napušavamo zbog stvari koje apsolutno nemaju veze sa nama i našim životima.Reći ću ti samo ovo: kada bi navijači znali šta sportisti stvarno misle o njma, desio bi se kolektivni harakiri diljem zemaljske kugle.
June 23Jun 23 Takvi kad se mnogo prime obično (kao u Nolovom slučaju) otvore topik tipa- Mesi nacistički kolaboracionista sa loptom i voila a ne zagađuju ovde.Igrom slučaja poznajem jednog od skora bivšeg rukometnog reprezentativca, retko normalan lik u svakom pogledu, ne verujem da bih izvršio harakiri kada bih saznao šta zaista misli o meni.. možda jer nisam baš neki navijač, ko će ga znati Edited June 23Jun 23 by ubibobi
June 23Jun 23 Mda, nije bitno šta ja pišem ali nek si mi ti rek'o da se smirim Znači šaljivi potprckivači na promašen penal napišu-Evo vam kurac...na postignut gol ja napišem-Evo vam kurac..ali to iz nekog razloga po tebi ima drugu konotaciju i onda sledi ovo...što je jedino ozbiljno u celoj priči..i još došlo niotkuda dan kasnije..ma idi Edited June 23Jun 23 by ubibobi
June 23Jun 23 Ovo je ono kao kad se u doba prajma dva goata nije smelo ući u kladionicu za vreme El Klasika, jer možeš dobiti stolicu u glavu od nekog preterano vernog obožavaoca. Čuj zagađuju temu oni koji napišu da mrze Mesija, Ronalda, Nalbandijana, ili bilo koju javnu ličnost. Koga bole kurac realno
June 23Jun 23 4 hours ago, ubibobi said:I Mbape, Haland, Kejn kidaju na ovom kupu, njihove repke mi nisu drage ali dubok naklon za ovo što radeRuku na srce, ova generacija Engleza mi je prilično gotivna.
June 23Jun 23 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Ovo je ono kao kad se u doba prajma dva goata nije smelo ući u kladionicu za vreme El Klasika, jer možeš dobiti stolicu u glavu od nekog preterano vernog obožavaoca. Čuj zagađuju temu oni koji napišu da mrze Mesija, Ronalda, Nalbandijana, ili bilo koju javnu ličnost. Koga bole kurac realnoLepo si ti to admine primetio samo ti je promakla osnovna premisa jer ja nikoga nisam prvi provocirao, posebno manijaka.Ako smatraš da jesam, znaš šta ti je činiti
June 23Jun 23 Joj, bre, niko ni ne kaže da si provocirao.Nego me žalosti tolika ostrašćenost oko totalno nebitne stvari. Najdobronamernije sam ti se obratio, ako možeš da prihvatiš moju primedbu, super.Ako ne možeš, opet super.
June 23Jun 23 Pa zar nije ostrašćenost+jadnost i pljuvačina uspešnih ljudi od strane opskurnih likova sa foruma? Da citiram ovog iznad-"koga bole kurac"
June 23Jun 23 Mi smo ovde na forumu kao neke kolege, drugari, zar baš mora da naš častiš kurcem jer nekima od nas Mesi nije najbolji fudbaler ikad?Kao da smo te za srce ujeli.
June 23Jun 23 Ok.kolega a kome smatraš da je bilo upućeno prvobitno čašćavanje kurcem, i to jednog od tokičnijih kolega forumaša, Mesiju ili?
June 23Jun 23 34 minutes ago, ubibobi said:Ok.kolega a kome smatraš da je bilo upućeno prvobitno čašćavanje kurcem, i to jednog od tokičnijih kolega forumaša, Mesiju ili?Da budem iskren, nisam video, neki su mi na ignoru pa ne vidim šta pišu.
June 23Jun 23 1 hour ago, ubibobi said:Pa zar nije ostrašćenost+jadnost i pljuvačina uspešnih ljudi od strane opskurnih likova sa foruma?Da citiram ovog iznad-"koga bole kurac"Nije. Forum i nosi ovo ime kao posledica "pljuvačine" jednog uspešnog komentatora od strane opskurnih likova sa interneta™. Msm pišeš ovde daleko duže od mene, ne znam čemu ovo prenemaganje.