5 hours ago5 hr Nadam se da kapiraš da ovo nema veze ni sa Mesijem, Halandom, Mbapeom, Ronaldom, nego sa međusobnim odnosima forumaša. Neko voli popa, neko popadiju, a svi se međusobno potprckujemo i zezamo, što je ok. Ne valja samo kad se mnogo primimo i krenemo da se napušavamo zbog stvari koje apsolutno nemaju veze sa nama i našim životima.Reći ću ti samo ovo: kada bi navijači znali šta sportisti stvarno misle o njma, desio bi se kolektivni harakiri diljem zemaljske kugle.
4 hours ago4 hr Takvi kad se mnogo prime obično (kao u Nolovom slučaju) otvore topik tipa- Mesi nacistički kolaboracionista sa loptom i voila a ne zagađuju ovde.Igrom slučaja poznajem jednog od skora bivšeg rukometnog reprezentativca, retko normalan lik u svakom pogledu, ne verujem da bih izvršio harakiri kada bih saznao šta zaista misli o meni.. možda jer nisam baš neki navijač, ko će ga znati Edited 4 hours ago4 hr by ubibobi
4 hours ago4 hr Mda, nije bitno šta ja pišem ali nek si mi ti rek'o da se smirim Znači šaljivi potprckivači na promašen penal napišu-Evo vam kurac...na postignut gol ja napišem-Evo vam kurac..ali to iz nekog razloga po tebi ima drugu konotaciju i onda sledi ovo...što je jedino ozbiljno u celoj priči..i još došlo niotkuda dan kasnije..ma idi Edited 4 hours ago4 hr by ubibobi
30 minutes ago30 min Ovo je ono kao kad se u doba prajma dva goata nije smelo ući u kladionicu za vreme El Klasika, jer možeš dobiti stolicu u glavu od nekog preterano vernog obožavaoca. Čuj zagađuju temu oni koji napišu da mrze Mesija, Ronalda, Nalbandijana, ili bilo koju javnu ličnost. Koga bole kurac realno
28 minutes ago28 min 4 hours ago, ubibobi said:I Mbape, Haland, Kejn kidaju na ovom kupu, njihove repke mi nisu drage ali dubok naklon za ovo što radeRuku na srce, ova generacija Engleza mi je prilično gotivna.